MarthaaV kérdése:
Mennyit lehet így fogyni egy hónap alatt?
Figyelt kérdés
Heti 3x járok teniszre (2 órát kb.) és minden nap egy fél órás erősítő edzést tartok, meg hétvégente eljárok futni. Arra lennék kíváncsi, hogyha mondjuk az édességet kiveszem az étrendemből mennyit tudnék fogyni havonta?2017. ápr. 16. 20:26
1/3 anonim válasza:
Nem tudjuk,ez egyeni! De attol h elhagyod az edesseget semmit sem jelent,etkezz egeszsegesen husok,zoldseg,tojasok ilyesmi.Amugy jo ha sportolsz csak ugye 70%on a kajan mulik a dieta.
2/3 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani, de amikor én heti 4-5-ször 2 órát jártam teniszezni (mást nem csináltam mellette), iszonyú sovány voltam, pedig ettem mindenfélét (édességet mondjuk mértékkel, sütit csak ünnepekkor, de pl. gyümölcsjoghurtot gyakran - szóval attól függ, mit nevezünk édességnek), és a mindenféléből is elég sokat, akár este későn is. Gyakorlatilag bármit megtehettem. Mióta nem járok, sajna nem így van. :(
3/3 anonim válasza:
Max 4 ami egészséges.
De nem írtad hány kg vagy stb
Minél kövérebb valaki annál több megy le az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!