Mit valasztanatok inkabb reggelinek es miert?
Figyelt kérdés
2 db főtt tojás+1 szelet toast kenyer(reg ettem es mar nagyon kivanom igy nem fog elmaradni) zoldseggel
2db toast kenyer bolti körözöttel es zoldseggel?
Kaloria szempontjabol melyik a jobb?
Illetve ugy egeszeben melyik a jobb szerintetek?
2017. jún. 26. 20:43
1/4 anonim válasza:
Miért kell választani? Felváltva mindkettő beleférhet. De alapvetően a tojásos verziót jobban szeretem.
2/4 anonim válasza:
2 tojással és zöldséggel. A bolti körözött nem az esetem, a tojás pedig remek cucc, tápanyagdús, laktató... OK, a körözött se rossz, de akkor már házi...
Olyan egetverő nagy különbség a bolti adalékokat leszámítva szerintem nincs, mindkettő komplett állati fehérjét és zsírt ad, laktató meg minden.
3/4 anonim válasza:
mindkettő szuperül hangzik, bár a bolti körözött nem a legjobb, illetve én a toast kenyeret is lecsetélném valamilyen rendes teljes kiőrlésű kenyérre. amúgy nem csak ezekből választhatsz, ha figyelsz magadra, zabkása, szendvicsek otthon okosan elkészítve mind jó lehet. amióta beléptem a lifetltdiétapro csoportba facen azóta alig eszem kétszer uyganazt, annyira jó diétás ötletek vannak.
4/4 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő jó. Otthon könnyen csinalhatsz korozottet dietasan sovány túró kefirrel.
Én zabkasara esküszöm reggel. Vizben feltöltve Kevés fahéjjal megszórva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!