Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rossz ez reggelinek?

Rossz ez reggelinek?

Figyelt kérdés
Összeállítottam néhány reggeli alternatívát azok közül, amiket szívesen ennék és köztük van a tojás-virsli páros. Ha főzöm őket, akkor gondolom rendben van, na de ha olajban sütöm? Az nagyon rossz?
2016. nov. 8. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért kell olajban sütni? Ma már tényleg nem elérhetetlen egy tapadásmentes serpenyő...
2016. nov. 8. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem olajban, de pici olaj segítségével. Az lehet akár olíva, kókusz, de leginkább étolaj. Káros ez a diéta szempontjából?
2016. nov. 8. 09:45
 3/6 anonim válasza:
Reggelire mindegy mit eszel:) a nap folyamán lemegy..
2016. nov. 8. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, ez teljesen oké reggeli, illetve hát virsli- és olajfüggő (köztudott, hogy a legtöbb virsli ipari hulladék, de vannak rendben levők is), sőt én akármilyen tojást sem eszem, bár arra más okaim vannak, nem az egészség.


Miért baj, ha valaki használ hozzáadott zsiradékot? Én is meg tudom csinálni a rántottát akár vízen, ehető lesz, hisz a főtt tojás is az, de sokkal jobb zsírral, amúgyis inkább abból vigyek be kalóriát, mint szénhidrátokból, a fehérjével nem jó elszállni.

Akinek nem fér bele, az ne egye, akit segít a fogyásban vagy fontos neki, annak egészségére. De már írtam, hogy nem egyformák az olajok, vannak egészségtelenebbek és jobbak. De mindenki döntse el, neki mi fér bele.

2016. nov. 8. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Harmadik, a vacsora is ugyanúgy lemegy egy ponton... A reggeli nem mágikus, persze akkor nagyobb szükségünk van aminosavakra s erre-arra. Bár én ilyenkor még bőven az előző napi vacsorámból élek.

Bizonyos embereknek bizonyos ételek pedig nem jók első étkezésre, mert elrontják az egész napot, éhessé teszik, ésatöbbi.

2016. nov. 8. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
4# az nem baj, ha zsírral finomabb lesz a kajád... de olajban sütni ami hőkezelés hatására transzzsírokká alakul... na az más tészta...
2016. nov. 8. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!