Szerintetek melyik az ideálisabb? Ti melyiket 'választanátok'?
165cm-65kg
167cm-44.5kg
Az első, csak ahhoz sok izmot kell még felszednem s némi hájat leadnom, hogy viszonylag szálkásan legyek olyan :D
De még hájasan is ezerszer inkább az, mint a második, ahhoz már izmot is kéne vesztenem, pedig nincs sok... Lehet, hogy van, akinek működik, nekem ez iszonyúan vézna.
Ha változtathatnék rajta, akkor egyértelműen a második! Mert magasabb, és elég könnyen felszednék úgy +10 kilót:)
Ha pedig nem, akkor az első, és menne az izmosítás:)
A 3.nak igaza van, simán felhizlalnám magam a másodikról :D De mivel izom kéne több, sokáig tartana s addig zavarna a kinézetem. Á, maradjon az első, ahol kb. most vagyok, a nehézségek ellenére. Nem érzem magam rosszul, ha a tükörbe nézek :)
De igazából nem kicsit számít, hogy milyen testalkat, anyagcsere, izomtömeg járul a fentiekhez... Én magamból indultam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!