Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 kiló fogyás céljából...

10 kiló fogyás céljából felkereshetek szakembert?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 62 kiló. Híztam 10 kilót mert mindig ettem ha stresszeltem vagy bánat ért. Borzasztó nagy különbség van az 52 és a 62 kg-s énem között, ennek köszönhetően semmi önbizalmam nincs, rövidnadrágban ki sem megyek az utcára,de még edzeni sem. Szeretnék elmenni egy dietetikushoz de nem tudom hogy nem nézne e hülyének hogy felkerestem, és hogy abban az esetben is segít-e ha ez a súly kicsit alacsony? Egyátalán hol keressek megfelelő szakembert?
2017. jún. 22. 01:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább egy pszichológust.
2017. jún. 22. 06:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább pszichés segítségre van szükséged. Én 1 centivel vagyok nálad, de 57 kilósan már úgy néztem ki mint valami anorexiás. Az az 52 kg nagyon nagyon kevés ilyen magassághoz.

Normális dietetikus ugyanezt mondaná, így elmehetsz, hátha meggyőz.

2017. jún. 22. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!