Utolsó 8 kiló egy nyár alatt?
Figyelt kérdés
Iskola mellett elkezdtem edzésekre járni. Heti 4 edzésem van. Most, hogy elkezdődött a nyári szünet, rengeteg időm lesz eljárni ezek mellett biciklizni és heti egyszer tornázni (ez utóbbi kedvfüggő). 59 kiló vagyok, 51 szeretnék lenni. Tavaly ilyenkor ennyi voltam, csak egy tanév alatt meghíztam. Már 3 kilót leadtam, és most nyáron tényleg lenne időm erre koncentrálni, nem lennék feszült, így az étkezésemmel sem lenni annyi gond. Fehérjét, szénhidrátot, zsírt, kalóriát számolok. Szeptemberre meg lehet az áhított alak?2017. jún. 15. 10:29
1/1 anonim válasza:
Simán :) én 10 kg-t fogytam három hónap alatt. Nekem az vált be, hogy nem ettem kenyeret és pékárut. Reggelire általàban sonkát ettem sajttal és nyers zöldségekkel, ebédre amit a család csak én kisebb adagot, később meg csak gyümölcsöt vagy zöldséget. Előfordult néha, hogy egy kis csokit is megengedtem magamnak. És minden nap tornáztam egy órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!