Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó volt így a mai napi kajám?...

Jó volt így a mai napi kajám? (5 kg-t akarok fogyni)

Figyelt kérdés

Beteg vagyok úgyhogy nem sportoltam és ezt ettem:

délelőtt 10 óra körül megettem egy gofrit (rozskenyérből készült pirítóst szoktam enni csak most anyám csinált gofrit és belémerőltette a maradékot) délután 1 körül elrágcsáltam egy paprikát meg 2 szem diót

aztán 2 körül ettem rántottcsirkét meg pár kanál krumplipürét de a panírt leszedtem a csirkéről!

Vacsira már csak narancsot fogok enni..

2010. máj. 19. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
a sportolás nem trendi, csak a koplalás?
2010. máj. 19. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Tudsz olvasni barom??? Azt írta hogy beteg!! Talán még étvágya sem volt sok...
2010. máj. 19. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Második vagyok. Ez tényleg nem túl sok, viszont nagyon jó kajákat válogattál össze, nem gáz. :)
2010. máj. 19. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
aha, sportoláshoz beteg, koplaláshoz nem ;) a barom meg nem én vagyok ;)
2010. máj. 19. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Reggeli:fehérjeturmix,1 órával később 5 tojás fehérje megsütve néhány paradicsommal+alma,3órával később:grillezett csirkemell párolt brokkolival+3 órával később:joghurt+alma,3órával..:sült csirkecomb bőre nélkül féladag barna rízzsel.Ezt lehet kombinálni.Ajánlom hogy estére narancsot már ne egyél,mert tele van cukorral.6 óra után,ne egyél már úgy semmit,csak vizet.
2010. máj. 19. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Ez nagyon kevés.
2010. máj. 19. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem meg nem kevés. Betegen okés.Én is ennyit szoktam enni és nem vagyok vékony. Ennyi. (nem azt mondom h egészséges, de attol is függ h pl milyen kanál az amivel a pürét etted...)
2010. máj. 19. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz, főleg ha beteg vagy.

Én is az vagyok hányós vírust benyeltem, így én csak pirítóst ettem magában egész nap nem sokat 4 toast kenyérből, ami teljes kiőrlésű. (összesen 250 kcal :P) Amúgy én kcal számolós diétán vagyok+egészségesebb dolgokat eszek mint régebben, 1200-1400 kcal között eszek normál napjaimon(=ha nem vagyok beteg) és eddig 23 kg-ot fogytam január eleje óta. Ki ne hagyjam hogy először heti 2x mozogtam, majd folyamatosan emeltem, most meg van hogy csak heti 1 pihenő napot tartok. Remélem segítettem. :)

2010. máj. 19. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!