Ki hány kalóriát eszik és mellette fogy, súlyt tart vagy hizik ( kort, nemet, kg-t írjatok legyszi)?
1500 kcal körül.
32 éves nő, súlyt tartok, 44 kg körül. (Alacsony vagyok és alkatilag is vékony.)
172 centi vagyok és 68 kg. A cél 63 kg. Eddig 7 kilót fogytam.
Nem tudom, hogy mennyi kalóriát eszek, amennyi jól esik. Szimplán csak nem eszek semminemű kenyeret, péksütit, fehér lisztet, cukrot, tésztát. Igyekszek a szénhidrátot teljes mértékben mellőzni és ez működik. Nálam nagyon jól.
Illetve az utóbbi 2 hétben már rendeltem a kaját, napi menüt (reggeli, ebéd, vacsora) ezzel továbbra is fogyok szépen lassan. Ennek a kalória mennyisége változó, de összességében az elveimmel megegyezik. 1000-1500 kalória körül szokott lenni egy napi kaja. Én e mellé max gyümölcsöt eszek, ha megkívánom, de ritka, mivel abszolút jól lakok vele, sokszor meg sem bírom enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!