Đodóó kérdése:
Tudnátok nekem tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Le szeretnék adni 5 kilót de egyszerűen nem megy. Nem vagyok túl súlyos de engem zavar az az 5 kiló. Minden nap edzek valamit, a Kayla Itsines féle bbg edzés programot követem, meg mellette kézizek és lovagolok, plusz odafigyelek hogy mit eszek csak néha a mennyiség ami kicsit több mint kéne... Tudnátok valami tanácsot adni hogy mivel tudnám az étvágyam csökkenteni vagy hogy hogyan tudnék 5 kilótól megszabadulni? A 90 napos hülyeség meg ilyenek nem érdekelnek nem szeretném a szervezetem tönkretenni velük. A válaszokat előre is köszi!2017. jún. 12. 20:15
1/4 anonim válasza:
Leírnád, egy átlagos napodon mit és kb. mennyit eszel?
2/4 anonim válasza:
Ennyi sport mellett simán lehet hogy nem zsír, hanem izom az, akimből le akarsz adni. Nem?
3/4 A kérdező kommentje:
Hát pl a tegnap amiket ettem: reggeli 2 tojabol rantotta, 1 szelet teljes kiorlesu kenyer és zoldsegekkel, tizoraira dinnyet ettem, ebedre narancsos csirke salatat, uzsonnara hazi keszitesu pudingot edesitoszerrel, vacsorara meg egy tal gyumolcslevest. Egyebkent 16 eves lany vagyok 177 és 70 kilo
2017. jún. 14. 15:28
4/4 anonim válasza:
Nem rossz ételek ezek, csak kicsit elment a cukor irányába a dolog - bár persze a gyümölcsleves az lehet sokféle... Meg mondjuk a mennyiségekről is halvány elképzeléseink lehetnek csak így.
Viszont lehet hogy inkább több mozgással kéne kicsit javítania dolgon, kicsit eltolva a táplálkozást a fehérje irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!