164cm és 65kg vagyok szeretnék le adni legalább 8kg-ot, tudnátok adni tanácsokat hogyan tudnék a leggyorsabban lefogyni, rendszeresen lovagolok 2-3órát és trx-ezek, mondanátok olyan fogyasztó teát ami tényleg fogyaszt?
Első, lovagoltál már? Az nem csak abból áll ám, hogy ülsz egy lovon és az megy... :)
A gyömbértea elég jó, lehetőleg valódi gyömbérből. De az étrend a legfontosabb, bár nem tudom, miket szoktál enni és mennyit.
Mi újság azóta?
Gondolom ha rendszeresen lovagoltal,akkor ,bár az valóban égeti a kalóriákat,pluszt nem ad.
Én is így vagyok,nyavajgas öt kilótól kellene megszabadulnom,ennél többet mint most,nem tudok és nem is akarok edzeni,mindig is sokat sportoltam,de az öt kiló nem akar lemenni (szülés utáni öt kiló,de már öt éve szültem...). A kaját kellene megreformálni jobban,de így is nagyon odafigyelek. Azt tudnám lecsipni,ami az élvezeti értéke a kalorianak,az a bizonyos egy egy kocka csoki,kis szelet süti,napi kb kétszáz kalória.
De akkor mi élvezet van az evesben?
160 centinek lenni ezért is szívás.kisebb kaloriakeret.
65 vagyok,60nal éreztem magam igazán csinosnak,annál kevesebbel nem. Öt kiló...pedig fogytam húszat is,az is terhessegkor került fel. De nyavajas öt kiló..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!