Halottam, hogy az ananász fogyaszt. Cappy ananász levet iszom majdnem minden nap. így van valami fogyasztó hatása?
Helló mindenki.
Kedves kérdező. Én is hallottam ezt, az anyukám róbálta is, de sajnos nem működött (legalábbis az ő esetében nem!) Ő vett édesítőszeres ananász konzervet és annak itta a levét (bár szerintem tuti volt benne cukor is).
5:47-es. Látom nem lehet neked privit küldeni, ezért írok ide és ezer bocs a kérdezőtől!!!
De nem írnád le azokat az apró változtatásokat? Csak tanácsképpen a fogyizóknak! Köszike előre is! :)
Szia, nem tudom pontosan hízlal e vagy sem. DE!
A 13 nap alatt 8 kg diétát megcsináltam, és nem hatalmas súlyfelesleggel bírtam, mégis lefogytam, melyet tartani is lehet. Abban a diétában szerepel a 4. és 11. napon ebédre az 1 l juice, én akkor ananászlét ittam.
Mivel tudom, hogy hatásos volt maga a diéta, gondolom beépítve egy hasonló liszt nélküli fehérjében gazdag étrendben nem este fogyasztva jótékony lehet a hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!