Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok 66kg. Tavaly nyáron 60kg voltam. Az elott 67kg voltam akkor sikeresen tudtam fogyni. Idén rengeteg stresszes dolog történt velem és ezért egyre többet ettem es csak híztam.. Régen sem voltam megelegédve magammal, de most konkrétan még tükörbe nézni is utálok... Járok konditerembe a suli miatt még csak heti 1 alkalommal mentem de most a nyáron kb heti 3at tervezek.. az étrendemegyszerűen egy kész katasztrófa. Nem tudom magam kontrolálni az evésbe. Egyszer egészségesen étkezem de mindent elrontok mert körülöttem meg mindenki mindig valami finomat eszik és hát nem tudok neki ellenálni.. kérlek segítsetek mit tegyek..? Elegem van már hogy több mint 5 hónapja ez van velem és semmi változást nem tudok elérni..

2017. jún. 11. 22:24
 1/2 anonim válasza:

Ajánlot ételek.

Csirkemell natúrba lesütve vagy salátával keverve.

Gyümölcsleves, zöldségleves.

Rozsos zsömle, pufasztott rizs, natur bio cerbona, cerbonaszelet.

Ajanlot testmozgas

Kondi gépek nem kellenek.

Felülés 5xegy nap 15 percet./ suli időben 1xnaponta 20percet.

Futas este 19-20/21 amedig birod.

Kardio/fit tv-és gyakorlatok.

Fekvőtámasz 2x naponta(max 10-15 fekvőtámasz)

Hús ételek kicsi kerülése.

Hetente 3x vagy 4x csirkehúst esetleg galambhús.

Remelem segítetem..

25L fogyókúra menedzser.

2017. jún. 27. 19:11
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2017. jún. 28. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!