Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet "kevesebbet enni"?

Hogyan lehet "kevesebbet enni"?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túlsúlyos, 58 kg vagyok, viszont mióta az új munkahelyemen kizárólag ülőmunkát végzek felszedtem a hasamra/derekamra 3 kg-t (55-ről 58-ra). Nagyon zavaró, sokan gratulálnak már a babához...

Sokat eszem napközben, és mivel olyan helyen dolgozom, ahova itthonról kell kaját vinni (falu, tehát nem lehet rendelni sem) és lehetőség sincs tányéros kaját enni, ezért maradnak a péksütik, szendvicsek, stb. Ez iszonyúan hízlal. Mivel nem tudom kikerülni a kenyeret, ezért gondoltam a mennyiségen változtatnék. A kolleganőm például annyit eszik mint egy kismadár: egy mini kenyérszelet kettőbe vágva és összetéve, közötte egy mini bécsiszelet. Vagy fél karika sonka. Én ehhez képest megeszek sokszor két normál nagyságú szendvicset, ami ugye az ő egyetlen kicsi szeletje mellett 4 nagy szeletet jelent.

Szóval a mennyiségen mindenképpen változtatnék, de az étvágyam ugyanakkor hatalmas. Egy akkora szelet után mint az övé fél óra múlva megint korogna a hasam. Hogy lehet ezt megoldani és "kevesebbet enni" ciki gyomorkorgás nélkül?

2017. jún. 11. 16:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megtaláltam a megoldást az egyik válaszadó segítségével :) A citromos víz valóban csökkenti az étvágyat!!! Később lettem éhes és elég volt a fél szendvics egy alkalomra :) Nem mindig szendvicset eszek, félre ne értsetek, viszont a villás típusú kajára nincs lehetőség.
2017. jún. 12. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Bocs,hogy megint okoskodom,de én marha gyorsan keresnék egy másik munkahelyet,ahol van 30 percem megenni egy tányér ételt. Ez törvénybe ütköző a munkáltatódtól. Az ő profitja nem kellene,hogy a te egészségedbe kerüljön.
2017. jún. 13. 08:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos így jön ki a lépés az ingázással. Városról járok ki minden nap. Vagy két órát várok munka után (azaz 5 helyett 7kor indulok haza, mert akkor van visszafele buszjárat) vagy pedig félórával hamarabb (azaz fél 5kor). Szóval a munkáltatóval úgy egyeztünk hogy korábban megyek és nincs elmenős ebédszünet. A bankban a kliensi asztalon pedig mégsem ehetek tányéros kaját. A szendvicset elő lehet kapni, ha van két perc szünet... és azzal az erővel el is lehet tenni gyorsan ha betoppan valaki.
2017. jún. 14. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!