Ahoz hogy zsirbol fogyjak, de az izmot is epitsek milyen dieta es edzes kell hozza? Mennyi kaloria egy nap?
Igaz mar 3 eve edzek de ezt soha nem sikerult elernem hogy szalkas legyek,nem kell 6-8% testzsirra gondolni,nekem a 15% is megfelel :) szertnem ha a hasmrol es a belso combomrol lemenne a zsir vegre,de a fenekem szeretnem szep gombolyure kidolgozni.Mit ajanlotok?Milyen dietat kene elkezdeni amit tartani is lehet es az edzes?Kardio hanyszor lenne jo es hany sulyzos?Emellett elkezdtem harcmuveszetet is,gondoltam megemlitem. 17/l 63 kg 161 cm
Koszi elore a valaszokat!! ( elnezest a helyesirasert,sietve irtam)
Mivel nem most kezded, ez nem fog menni. Kalóriadeficitben max. a kezdők izmosodhatnak, te csak fogyhatsz. Kalóriatöbbletben tudsz tovább izmosodni.
Ami a testzsírt illeti... LÁNY VAGY, a 15% is kevés neked, 6-tal a koporsóban lennél... 6-8 egy átlagos hobbi testépítő srácnak sincs, általában... Ahhoz kemény meló kell, de fiúknak lényegesen alacsonyabb az esszenciális zsírjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!