Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mir rontottam el? Nem értem.

Mir rontottam el? Nem értem.

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy leállt a fogyásom és nem tudom miért. Itt az étrendem: hétköznap--->

Reggeli: 1 jogobella sima gyümölcs joghurt csak más ízekben, teszek bele pár szem szamócát vagy meggyet vagy pár db kis almakockát meg 2 evőkanál teljes kiőrlésű búzapelyhet

Tízórai: 3 abonett

Ebéd: 1 korpás kifli, benne egy kis vaj, szalámi, uborka

Itthon eszek ha hazaérek zöldséget+csirkemellet vagy barna rizst és halat.

Este még szoktam gyümölcsöt enni pár szem meggy vagy cseresznye.

Mozgás: másfél óra edzés+másfél óra séta MINDEN NAP.

Akkor mi lehet a gond?

Hétvégén annyi a változás hogy tojásrántottát eszek 3 tojásból meg egy korpás vagy t.k. kifli/zsömle.

Mi lehet a baj?

1 héten fogytam 2,5 kilót, 2. héten 1,7 kilót a többit nem tudom de 88,5 kilóról indultam és most vagyok 84,4. Ez egy hónap volt, múlt héten meg semmi nem ment le.

Mit csinálok rosszul?

2017. jún. 6. 19:32
1 2
 11/11 Andizsuzsi ***** válasza:

"Zsírból fogyok"

Kizárt. Pusztán matematikailag átlátható. 1 kg zsír kb 7000 kalória. 2,5 kg zsír 17.500. Az naponta 2500 kalória mínusz lenne. Kizárt.

2017. jún. 6. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!