Ez már anorexia? Túl vékony? :/
2017. jún. 2. 19:54
1/10 anonim válasza:
Ehjjj
Vékony vagy. De tudod hogy vékony vagy, hisz így tetted fel a kérdést...
2/10 anonim válasza:
Ez borzalmas.. Menj orvoshoz, mert ez nagyon nem jó
3/10 anonim válasza:
Előről nincs kép? Úgy könnyebb lenne megmondani.
5/10 anonim válasza:
Huhh ez nagyon sovány :( fordulj valakihez, aki segíthet, gyorsan! Mindenből van kiút, csak legyen kitartásod!!!
6/10 anonim válasza:
Te figyelj, ebből még baj lesz, hogy elloptátok a csontvázat a szertárból. Vigyétek szépen vissza.
Na jó nem bántalak, meg amúgy is csak irigykedek, mert én meg egy dagadt disznó vagyok. De tényleg túl vékony vagy.
7/10 anonim válasza:
Nem, ez egy hát.
Az anorexia nervosa meg egy mentális alapú étkezési zavar, ami testképzavarral jár.
A hátad fotója alapján lehetetlen megmondani, hogy anorexiás vagy-e. Soványnak sovány vagy.
9/10 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? Ennyiből nem lehet megmondani semmit szinte.
10/10 anonim válasza:
Mashol is lefotozhattad volna magad. Nekem is zsirtalan/csontos a hátam de a többi testrészem nem durva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!