Ti ezt a kalóriabázis.hu-n hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Szóval szerintem tök hasznos,viszont nekem 12 évesem fogalmam sincs,hogy pl. hány gramm az adott étkezés. Leméritek,vagy mi?2017. jún. 1. 20:25
1/4 anonim válasza:
igen,az elején mindent lemértem. most már szemre simán megítélem. de te 12 évesen ne foglalkozz ezzel.
2/4 anonim válasza:
Nyilván nem tudsz számolni, ha nem méred le az alapanyagokat grammra... Van mérleg a konyhában s gyakran használom, máshogy nem lehet.
3/4 anonim válasza:
En mindent pontosan grammra lemerek a fogyasom erdekeben.-10kg minusznal tartok.
4/4 anonim válasza:
Ha nem vagy túlsúlyos, akkor ne méregess, a agyad, éhségérzeted jobban tudja, mire van szüksége a növésben lévő szervezetednek. Ne nassolj, ha nem vagy éhes és csak unatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!