Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogy kezelitek azokat akik...

Ti hogy kezelitek azokat akik azért cukkolnak titeket, mert másképp étkeztek?

Figyelt kérdés

6 hónapja lesz, h tartom a (számomra) normál egészséges étkezést, tornázok mellé és látszik is a változás. Természetesen én ezzel nem vágok fel, nem pózolgatok a közösségi oldalakon, ha lement 1 kg vagy pampogok az előnyeiről mint egy szakember. Csendben csinálom, max a gusztusosra sikerült kajáimat töltöm fel az internetre, vagy arc selfie és ennyi. A kajákat azért is rakom ki, mert SZÁMOMRA motivációt nyújtanak. Semmi pózer, magamutogatós kép nincs a profilomon. Mégis pár "barátnőmtől" kapom a savazást, a megjegyzéseket. Ha például valami kaja szóba jön, akkor "Na, Kata, majd megmondja, h jó-e, hisz ebben ő a szakértő". Vagy ha veszek valami diétás cuccot és lefotózom akkor: " Amennyi ilyet veszel, neked már bodybuildernek kellene lenned"... Nem értem az ilyen csipkelődős megjegyzéseket és ilyenkor inkább nem is reagálok rá semmit se, mert 1 nem akarok veszekedni, 2. nem tudom, h h vágjak vissza egy frappáns megjegyzéssel, ami nem bántó (mivel én az ő szintjükre nem akarok lesüllyedni), de lényegre törő. Teljesen jogosnak érezném az ilyen beszólásokat, ha okoskodnék az étkezésről, meg őket lenézném azért mert nem olyan életstílust követnek mint én, de nem. Azért kérek itt tanácsot, mert - gondolom - itt sok olyan ember van, aki küzd azért, h egészségesebb legyen és érti, h mire gondolok, valamint tudna tanácsot adni, h h kezeljek ilyen helyzeteket, ha van benne valakinek tapasztalata...

Nagyon szépen köszönöm!

2017. jún. 1. 09:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Töltsd a képeket tumblrre. (Ott bekövethetsz más motiváló blogot is gondolom) És ignoráldd őket. Egyebet nem lehet tenni. De mivel nem tudom a történetet más szemszögből, lehet, hogy te esel túlzásba, de ugyanúgy lehet, hogy ők irigyek.
2017. jún. 1. 10:13
 2/18 anonim ***** válasza:
38%

Lehet, hogy másoknak szélsőséges, amit te egészségesnek tartasz.

Lehet, hogy túl sok vagy. Nekem is volt egy ismerősöm, aki amikor diétába kezdett, semmi másról nem tudott beszélni, telenyomta a fb-ot képekkel, de még olyannal is, hogy feltett egy almát, hogy most ezt ette meg :D Egy idő után olyan volt a fb-ja, mint Rubint Rékáé :D

És persze mindenki hülye volt, aki nem úgy evett, nem azt sportolt, mint ő.

Ha te nem ilyen vagy, akkor simán csak irigyek.

2017. jún. 1. 10:24
 3/18 A kérdező kommentje:
2. Pontosan a te leirtadnak az ellenkezőjét írtam, h nem viszem abszolút túlzásba ezeket: nem pózolgatok és nem is beszélek ezekről, h mikor mit csinalok... Ezért sem ertettem, mert ha kirpovokálnám akkor teljesen megérteném a beszólásokat :) Tényleg, nem önfényezésképpen, h én nem vagyok ilyen és ezért lenézem őket, de semmivel sem jobbak, h alkohollal, csücsörítve pózolnak ... :) És ez tényleg nem lenézésből 😊
2017. jún. 1. 10:39
 4/18 anonim ***** válasza:

Én sose rakok ki képet arról, hogy edzek, és hogy mit eszem :) Nem mintha szégyellném, csak nem gondolom, hogy bárkit is érdekel. Engem sem érdekel, hogy x mit evett ma éppen vagy mit vett a boltban.

Tudod, az edzés úgy is hat, ha nem rakod ki fb-ra :D

2017. jún. 1. 10:42
 5/18 anonim ***** válasza:

Hát én ilyennel szerencsére nem találkoztam még egyszer sem, pedig én rendszeresen rakok ki kajás képet instara, inkább érdeklődnek,hogy de jó miez,hogy működik.

Fogytam már 12 kg-ot,még van rajtam körülbelül 5 így elég nagy a változás és főleg aki személyesen is ismer az akarja tudni a "titkomat", persze semmiféle titkom nincs csak kicsit utánajártam a dolgoknak :D

Úgyhogy tippem sincs,hogyan kezeld.

Majd ha már jobb alakod lesz mint nekik akkor nem fognak gúnyolódni. :D

2017. jún. 1. 11:01
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem kell semmilyen frappáns visszaszólás! Az egészséged, a kisugárzásod, és a kinézeted legyen a válasz! Az sokkal beszédesebb mindennél!
2017. jún. 1. 11:06
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem tartok olyan barátokat, akik így viselkednek.

Meg mondjuk korosztályilag is az én társaságomban már nem fér bele, hogy bárki a másik kajáját ne a magánügyének tekintse. Ráadásul én vegetáriánus is vagyok, szóval régebben egyetemen a tágabb körben kaptam az ívet. (A vicces, hogy a két leghangosabb kritikusom - két pasi - azóta vegán lett...)

Amúgy egyszer élesebben rájuk kéne szólni, hogy szálljanak le az étkezésedről. Különben is, amíg fiatalok, addig működik a "minden sz.rt összevissza eszünk és nem hízunk" koncepció, aztán majd elmúlik és akkor fognak kapkodni fűhöz-fához, hogy ajjaj, júniusig le kéne adni 15 kilót....

2017. jún. 1. 11:19
 8/18 anonim ***** válasza:
16%
Amilyen körülményesen és modorosan leírtad ezt az egyébként tök érdektelen történetet, nem lennék meglepve, ha mégis csak tolakodó lennél az életmódoddal. Vagy rossz a baráti társaságod.
2017. jún. 1. 12:33
 9/18 anonim ***** válasza:
Kedves 8-as válaszoló! Szerintem csak neked érdektelen történet! Kívánom, hogy sohasem szembesülj ehhez hasonló dolgokkal!
2017. jún. 1. 13:06
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát, sokat változram, sokaktól kapok dicséreteket, idegen emberektől is akik csak látásból ismernek, de ettől függetlenül sosem kérkedtem semmivel sem. Az lesz a legjobb megoldás ha ignorálom az ilyeneket, persze azért magamba nézek, és csinálom továbbra is.

8.: Azért írtam ilyen módon mert én így is vagyok ezzel, semmit sem fényeztem ki a történeten. Elhiszem, h jelentéktelen szàmodra a probléma, mert az első 2 alkalommal én is így gondoltam, h nem foglalkozok velük, de egyszer azért felgyülemlik... :)

Valószínű megpróbálom, h még kevesebbet fogok posztolni, hátha ez a zavaró, pedig csak egy kattintásba kerülne az egész, h valakik számára ne legyek zavaró tényező.. :)

2017. jún. 1. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!