Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni?

Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.Jön a nyár,és nyár végére szeretnék fogyni.Combomon,csípőmön,és mellemem van stria ami nagyon zavar.+a combom is narancsbőrös.:(

Lehetséges hogy ezeket sikerul eltüntetni és fogyni agusztusig?Tudnátok segiteni hogy mit csináljak az eltüntetés érdekében?

2017. máj. 30. 16:17
 1/5 A kérdező kommentje:
*augusztusig
2017. máj. 30. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy és hány kiló? Mit sportolsz?
2017. máj. 30. 16:43
 3/5 A kérdező kommentje:

171cm kb es 81kg

Röplabdázom

2017. máj. 30. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Szálkásító étrend, ésszerű kalóriakerettel. De a narancsbőr és a stria az utolsó lépés sajna, amikor fogytam, nekem ezek tűntek el utoljára. A striák nagyon picit látszódnak, de gyakorlatilag észrevehetetlenek, a narancsbőr teljesen eltűnt. De ez egy teljes évbe került. Persze te még fiatal vagy, nekem 30 körül már lehet, lassabban ment. De akkor se csak az idén augusztusban gondolkozz, jövőre is lesz nyár...
2017. máj. 30. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom persze csak most addigra szeretnék egy picit azert jobban kinézni
2017. máj. 30. 20:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!