Fogok fogyni, ha napi szinten kb.1100 kalóriát eszem, és nem figyelek az ételek zsír-szénhidrát-fehérje egyensúlyára?
Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 06:54
1/5 anonim válasza:
Fogsz fogyni. Viszont nagyon nem mindegy, hogy miből. Majd leadsz egy kis izmot, meg esetleg valamennyi vizet és a zsír meg rajtad marad. Szerintem így nem annyira éri meg, de te tudod.
2/5 anonim válasza:
Fogyni fogsz,maximum érezni fogod,hogy valami nem oké.
Puffadás,kisebb v nagyobb hormonzavarok,fáradtság,levertség és sorolhatnám.
Persze az is lehet,hogy semmiféle bajod nem lesz.
Végszóként pedig, az 1100 kcal marha kevés.
3/5 anonim válasza:
Fogyni fogsz csak baromi egészségtelenül...igazából utána kéne olvasnod a dolognak, ennél bonyolultabb és az 1100 kcal nagyon kevés.
4/5 anonim válasza:
Nem ajanlom,napi 1200kcalt minimum vigyel be.Kulonben eleted vegeig ennyit kell enned mert ha majd kesobb tobbet eszel akar 200kcallal is,hizni fogsz.Magaddal bszol ki ha ezt most elkezded.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát mindenkinek azt ajánlom figyeljen a súlyára, ne hízzon el. Utánanéztem, látom nem lesz a fogyás olyan egyszerű mint gondoltam. Köszi a válaszokat.
2017. máj. 26. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!