Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani hatásos diétát?

Tudnátok ajánlani hatásos diétát?

Figyelt kérdés
Köszönöm elöre is a válaszokat :)
2017. máj. 22. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más-más jó, mivel teljes mértékben egyénfüggő a dolog.
2017. máj. 22. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Ami egészséges, beviszed, amit kell s viszonylag könnyen tudsz kalóriadeficitben enni mellette, energikusan és jóllakottan, amennyire lehet.

Nagyon egyéni.

2017. máj. 22. 22:53
 3/3 anonim válasza:

Próbálj meg minél tisztábban étkezni!

Alapdolgok pl. Olaj, allati zsirokat cseréld le kókuszolajra, sima búzaliszt helyett használj teljeskiőrlésű liszteket én pl. szinte mindenhez zabpehelylisztet használok. Igyál nagyon sokat minimum 2 l folyadékot vigyél be a szervezetedbe, ha unod a sima vizet dobd fel egy kis citrommal vagy uborkával mentával stb. :) már nayon sokféle ételt lehet készíteni egyszerűen de letisztultan. Kerüld az adalékmentes fűszereket. Ha szeretnéd hogy segítsek priviben írj nyugodtan! Én január óta próbálom ezt az életmódot követni, és nem mondom hogy nem csábulok el egy-egy süti láttán!! Igen én is emberből vagyok, és ha megkívánom akkor meg is eszem :D ugy hogy nem sok lemondással jár, viszont kitartás az kell hozzá!

2017. máj. 23. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!