Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha olyan tisztítószert iszom,...

Ha olyan tisztítószert iszom, ami zsíroldó hatású, milyen következményei lesznek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy marhaság ilyet kérdezni, de régebben ettem szappant is, nyeltem be tusfürdőt, azért érdekel, mit okoz ez, illetve lehet e belőle baj.

2017. máj. 20. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szétmarja a szádat, a torkodat, a nyelőcsővedet és a gyomrodat. A zsíroldó nagyon durva vegyszer, inkább ne igyál belőle.
2017. máj. 20. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A benne lévő adalékok kinyírják a szerveidet, meg a komplett emésztő rendszeredben lévő nyálkahártyákat, nyelőcsövedet, a gyomrod PH-ját olyan szinten tönkre vágja hogy akár órák kérdése és kilyukad az egész gyomrod, a beleidet is tönkreteszi teljes egészében, aztán rámegy a vesédre, a májadra amit nem tudna kidolgozni így pár órán belül szépen lassan tönkremegy. Az erre utaló mellékhatások is tovább roncsolnák az egész szervezeted, a testedet, az immunrendszerednek is annyi lenne, így a legkisebb fertőzésnek sem bírna ellenállni és betegségek tucatjai jönnének ki rajtad ami már biztos út a halálba.

Az ha csak pár csepp tusfürdőt, meg kis szappant benyeltél ezek önmagában nem okoztak gondot mert azok nem olyanok mint a tisztítószerek. De például egy savas vagy lúgos tisztítószerből ha csak egy picikét is nyelnél le, bár a szádban lévő dolgokat, mirigyeket, hártyákat rögtön kinyírná, attól függ mennyire erős persze.

2017. máj. 20. 19:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Nagymennyiségben még nem fogyasztottam, de ezek szerint nem is volna veszélytelen.
2017. máj. 20. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor gondolkozom el hogy ez vajon kamu kérdés vagy tényleg vannak ilyen emberek.Hmm
2017. máj. 20. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De miért csinálsz ilyen hülyeségeket? A zsíroldó az nem a zsírodat fogja oldani, hanem a belső szerveidet.
2017. máj. 20. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2017. máj. 21. 08:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt olvashatók ennek a félcédulásnak az "okos" kérdései:

[link]

Jó szórakozást!

2017. máj. 21. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!