Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék erről leszokni?...

Hogyan tudnék erről leszokni? Annyira rossz!

Figyelt kérdés
idegességemben,szomorúságomban állandóan eszek és ez sajnos megis látszik rajtam.már próbáltam mindent,tudom,hogy hogy kell egészségesen étkezni,naponta hastáncolok,heti 3 tesim van,mégis sok kilótól kéne megszabadulnom,de nem tudok,mert ha ideges vagyok eszek,ha szomorú vagyok akkor is teleeszem magam valamivel.hogy lehet erről leszokni?
2010. máj. 16. 19:29
1 2
 11/16 anonim válasza:

Ezt olvassátok el, ha van pár percetek:

[link]

2010. máj. 16. 20:11
 12/16 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen,hogy ilyen segítőkész vagy.

mindenképpen változtatni fogok az étrendemen,mert nemsokára kisbabát szeretnék.

2010. máj. 16. 20:21
 13/16 anonim válasza:
Valamiért azt gondoltam, középiskolás vagy. De, ha kisbabát szeretnél, akkor még inkább érdemes még előtte "beállítani a súlyodat", hiszen utána természetes lesz, hogy hízni fogsz. Sok sikert!
2010. máj. 16. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen zabálási rohamoknál megpucolok 2 répát, felcsíkozom, fűszeres joghurtba vagy mustárba mártogatom. Mindenféle zöldséget, gyümit lehet így fogyasztani, kerülendő a banán, szöllő. Édes mártogatóst csinálhatsz édesítő+joghurt. Alacsony kalóriatartalmú még az extrudált kenyér, puffasztott szelet, egy zacskónyi kb 300 kalória, annyit úgysem tudsz megenni! Ha mégis, akkor se gáz! Vagy igyatok rengeteget rá, úgy érzitek, hogy menten ki fogtok durranni! :) Nekem bevált!
2010. máj. 17. 07:03
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 17. 17:07
 16/16 anonim válasza:
ne legyél ideges és szomorú xD
2010. szept. 7. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!