Hogyan tudnék erről leszokni? Annyira rossz!
:(
én is így vagyok sajnos.a mozgás az megvan ,de a súlyom nem tud csökkenni a rossz szokásom miatt:(
nálam is ugyanez van.. de fogalmamsincs, hogyan lehet erről "leszokni.."
bocsi az offért..:S:/ de kiváncsi lennék én is..
Egyrészt egyetek normális mennyiségű reggelit.
Másrészt, ha lehet, akkor ne McDonaldsban vagy Burger Kingben ebédeljetek. Aztán, ha nassolni szeretnétek, akkor az édesség helyett inkább epret egyetek. Általánosságban - több gyümölcs, kevesebb édesség. Ha van rá lehetőség, akkor teljes kiörlésű pl. rozskenyér a fehér kenyér helyett. A csokit, cukrot, cukortartalmú rágókat max. heti egyszer.
Érdemes savanyúképosztát venni és enni valamelyik étkezés HELYETT. Tele van C vitaminnal és segít is a fogyásban.
reggelire mindig rozskenyeret eszek sajtal,zöldségekkel,aztán joghurt,alma vagy valami gyümi,de atán délután jön rám az evési mánia.
ha meg sikerül egész nap tök normálisan kajálni,akkor estére mindig történik valami és nekiesek a hűtőnek.
mekiben meg ilyenekben nem szoktam enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!