Tudom hogy nincs helyi zsírégetés, de csípőből, hasból hogyan lehet fogyni?
Van esetleg valakinek valami bevàlt módszer? Mik azok a tornàk amik első sorban ezekről a helyekről fogyasztanak? A kocogás jó erre?
Persze diéta van mellette?
probalkozhatsz mindennel. de ha szart eszel es nem mozgol akkor marad minden a regiben. a folpakkot nem ajanlanam, ha erzekeny a borod, szepen elcseszheted.(ugye vettel mar fel 100%muszal ruhat melegben?).
ha ennyire szeretnel segedeszkozoket akkor esetleg porgetot(termogenikus) kiegeszitott szedj vagy eseleg lipotropikusat(segit a zsirraktarok felszabaditasaban)
Futással :D
Futás közben jobban dolgozik a hasizom is, a derekad is- én mindig érzem. Nálam centikben mérhető. De mondjuk ha fogyok, mindig a hasam esik be először.
Heti top 3 legértelmetlenebb kérdésben benne van.
"Tudom hogy nincs helyi zsírégetès, de csìpőből, hasból hogyan lehet fogyni?"
2 válaszolónak igaza van gond lehet hogy ha a bőröd érzékeny rá. De a módszer hatásos.
És nem szabad az egész testet betekerni, mert gátolja sz izzadást. Amúgy pont az a lényege gátolja az izzadás és az adott terület jobban felmelegszik. Így ott több kalóriát használ el. De csak óvatosan kísérletezz vele.
Mivel nincs helyi zsírégetés, így nincs helyi zsírégetés.
Magyarázzuk még?
Buta kérdés, szerintem te nem tudod, hogy nincs helyi zsírégetés.
oké, nincs helyi zsírégetés, de ha egy adott területet jelentősen formálsz, azért van hatása- nem zsírégetés, de izomépítés van, aminek van! látványos eredménye.
Persze rendes, visszafogott kajálás nélkül nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!