Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó lenne?

Ez így jó lenne?

Figyelt kérdés

165 cm 65 kg, eddig nem mozogtam semmit (8 hónapos a babám, lusta is voltam, elismerem, meg energiám se sok volt rá.)

Nem a súlyvesztés a főcél, mert kb 60 kg-ra szeretnék lemenni, csak normálisabban szeretnék kinézni.

Tehát kérdés:

Kb 1600 kcal (160 g ch, 130 g fehérje, 50 g zsír)

Napi fél óra mozgás heti 6x, ez úgy nézne ki, hogy 3x ellipszis trainer, 3x alakformáló gyakorlatok.

Ez így eredményes lehet, vagy kevés?

2017. máj. 18. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már nem szoptatsz, akkor én lassú fogyást várnék ettől, persze anyagcsere kérdése, no de nem is akarsz gyorsat, gondolom. Legalábbis kezdetnek teljesen jó. Megizmosodni, ugye, nem fogsz így.
2017. máj. 18. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez pont tökéletes.
2017. máj. 18. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi mozgáshoz kevés a kalória, és ha nem tudod életed végéig tartani a kalóriát és a szénhidrátot (az is kevés, ha nem vagy cukorbeteg vagy IR-es), akkor bele se kezdj, mert visszahízás lesz a vége.
2017. máj. 18. 11:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző, fogyni akar. Irreális többet ennie, hacsak nem fedezi fel, hogy az átlagosnál jóval gyorsabb az anyagcseréje. Nem lesz valami aktív ezzel a kis mozgással sem... Nekem több kilóval, az átlagosnál gyorsabb anyagcserével, súlyzós edzéssel és napi minimum 1 óra gyaloglással kicsit nagy lenne ez a keret (fogynék, de nem olyan tempósan, mint gond nélkül lehetne).
2017. máj. 18. 11:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Nemrég hagytam abba a szoptatást, egyébként tudom tartani az étkezést, (amíg szoptattam, nem tudtam), 1x már fogytam le kcal számolással, és nem jött vissza, max 3 kg ingadozások. (59-62 kg nekem jó volt.) A terhesség előtt/alatt híztam fel újra 82 kg-ra, majd onnan le. És most álltam neki az otthoni tornának, egyenlőre ennyit bírok.

Mennyi lenne az ideális idő/nap?

2017. máj. 18. 12:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!