Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 kg fogyás esetén félnem...

20 kg fogyás esetén félnem kell a lógó bőrtől? 25 éves nő vagyok

Figyelt kérdés
2017. máj. 17. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, ha sporttal fogysz, 0.5-1 kilót maximum egy héten, megiszod a 2-3 liter vizet, egészségesen táplálkozol, multivitamint szedsz közben, és minden nap testápolózol.
2017. máj. 17. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
genetikádtól is függ. illetve hogy hogyan fogysz le. ha sporttal, rendes táplálkozással, akkor nagy eséllyel nem lesz lógó bőröd. ha viszont koplalsz, nem jól eszel, akkor lógni fog.
2017. máj. 17. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyéni, de ekkora, egészséges fogyásnál, ebben a korban nem tartom valami esélyesnek, hogy lógjon a bőröd. Nagyon pechesnek kell ahhoz lenned.
2017. máj. 17. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:
En kb. hasonlo mennyiseget fogytam, a melleimen kivul nem latszik meg (lassan es sporttal csinaltam). Sajnose 20 kiloval ezelott nagyok voltak a melleim, amik a fogyassal megereszkedtek es laposak lettek. Az ellen nem lehet mast tenni, mint kes ala fekudni, sajnos.
2017. máj. 18. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!