Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy túlsúly esetén mozgás?

Nagy túlsúly esetén mozgás?

Figyelt kérdés

Eü. okokból híztam, 100 kg a súlyom jelenleg.

A szervi probléma megoldódott, kezdődhet a fogyás!

Hogy kezdjek sportolni??

Szobabiciklizni lehet? Mennyit? Inkább gyors vagy inkább nagyobb izomerő? (Magyarán hányas fokozat).

Súlyzózni mekkorával, hányas sorozatokkal?

Mikor, milyen súlynál tudok újra futni járni? Jelenleg szétmenne a térdem és a bokám, és levegőt se kapok. ;(

Tippek, tanácsok?

Úszásra időm nincs (sajnos), személyi edzőre meg pénzem.

2016. máj. 11. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos el kell, hogy keserítselek. Az első és legfontosabb, hogy az étrended megfelelő legyen,ekkor még mozgás nélkül is ömleni fognak le a kilók. Én mozgásként azt tanácsolom neked hogy legyen futópadon tempós gyaloglás emelkedőn 30-40 percet.

De mint mondtam jó étrend nélkül jü eredmény nem lesz. Ha szeretnéd szívesen segítek. Cska írd le egy napi táplálkozásod.

2016. máj. 11. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Bicikli, séta, túra, erősítés, kevésbé ugrabugrálós torna(csoportos vagy otthon). Elfelejtetted megírni hány cm vagy, enélkül nem tudjuk megítélni mennyi a túlsúlyod.
2016. máj. 11. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Én az első 30kgt Norbi duci tréning4-el kezdtem, azt hiszem az volt az Aerob zóna, 40p, minden napba belefér.

Emellett heti 3x30p szobabicó, közepes fokozaton, ahogy jól esett.

Heti 2x callanetics.

Még egy 10est ledobsz megpróbálhatsz kocogni már, h nem 150cm vagy :)

2016. máj. 12. 16:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon alacsony vagyok, 158 cm. Sajnos...

Az étrendet azért nem feszegettem, mert egyértelmű, rengeteg diéta van a neten, és azt tudom fejből is. :)

Most reggelire egy-két abonettet, rizsszeletet, vagy rozskenyeret eszek, kis tejeskávéval, amiben csak pici tej van, és édesítő, esetleg egy-egy szelet gépsonka, egy főtt tojás, vagy kis joghurt van hozzá.

Ebédre zöldséges levesek, saláták, joghurt, túrókrémek, tojás, főtt/sült pulyka/csirkemell, párolt zöldség, stb.

Vacsorára ugyanez, csak kevesebb, vagy egy natúr joghurt, vagy hasonló, igyekszem főleg fehérjét bevinni.

Ez így gondolom elég korrekt. :)

Biciklizni próbáltam, de sajnos 10 perc után kifulladok, alig kapok levegőt, szédülök, stb. Gondolom ez nem jó jel.

Lassabban bicózok, sokat sétálok, kicsit súlyzózok, de tartok tőle hogy ez kevés lesz.

Futni kb. 75 kg-os súllyal tudok elkezdeni, a bmi-m alapján.

2016. máj. 13. 09:39
 5/6 anonim ***** válasza:

A túrókrém alatt uyge nem a boltban kapható készet érted?

A levesek üres kalóriák. Nem ajánlom, főként mer tele van adalékkal ha pl bögrés levest ennél. Inkább egyél több csirkét rizst salátát.

2016. máj. 13. 11:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Az előző voltam. A gépsonkát szintén feéejtsük el, csakis pulykamell és csirkemellsonka jöhet szóba ( Sparba megtalálod a sbudget-es dolgok közt is )

A rozskenyér pedoig csak iylen 100%os lehet, semmi más. Az az ismertetője, hogy tömör, vékony szeletes és sötétbarna.

A többi készen kapott rozskenyérbe mindig kevernek búzalisztet, azokat ne. Szóval csakis ilyen formában:

[link]

2016. máj. 13. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!