12 éves lány vagyok. Hogyan fogyjak le? FELPONTOZLAK MÉG HA ROSSZ VÁLASZT ÍRSZ IS.
Kaját fogd vissza. A legegyszerűbb, ha a szénhidrátokat (tészta-krumpli-rizs-kenyér-cukor-pékáruk) és a zsiradékokat (zsír, margarin, olaj) igyekszel teljesen kizárni, és zöldséggel-gyümölccsel helyettesíteni, amit lehet. Pl. a reggelire evett 2 kifli+felvágott helyett egyél 2 sárgarépát felvágottal-sajttal, vagy hamlettel. Köretnek főtt zöldségeket vagy vegyes salátaféléket válassz a húsok sajtok mellé, kevés öntettel.
Nekem sokat segített az étkezések előtt ivott fél liter víz.
Kávét vagy teát csak édesítőszerrel, kerüld a kapucsínót, forró csokit, kakaót, cukrozott üdítőket is.
Mivel én nagyon utálok sportolni, a napi - legalább 5 kilométeres tempós gyaloglás/séta vált be (hétvégente 10 km is, kb. 2 óra). Google maps-on lemérheted a megtett útvonalat. A legjobb, ha társaságod van, jobban repül az idő - én leginkább a kutyasétáltatást szerettem (meg a kutya is élvezte).
Több ismerősömnek az ilyen vagy olyan tánc vált be, mivel élvezte, szívesen mozgott. Sokan azt hiszik, hogy a tánciskolákban oktatott klasszikus táncok nem hasznosak, de aki csinálja, durva izomlázakról is panaszkodni szokott. (én nem tudom, kétballábas vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!