Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 éves lány vagyok. Hogyan...

12 éves lány vagyok. Hogyan fogyjak le? FELPONTOZLAK MÉG HA ROSSZ VÁLASZT ÍRSZ IS.

Figyelt kérdés
Fejlett lány vagyok. Már van rendszeresen menstruációm be is állt. Szóval nem olyan kislány vagyok már mellem is van. Nem kérek azokból a válaszokból hogy inkább legózzal mert ilyen korban nem játszok legózok mint az ovisok. 160 centi vagyok és 63 kiló. FELPONTOZLAK

2017. máj. 15. 15:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Sok folyadék(víz, tea), sok zöldség, gyümölcs, fehérje, kevesebb szénhidrát, édességek, liszte, cukros dolgok kerülése, sok mozgás.
2017. dec. 5. 09:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Kaját fogd vissza. A legegyszerűbb, ha a szénhidrátokat (tészta-krumpli-rizs-kenyér-cukor-pékáruk) és a zsiradékokat (zsír, margarin, olaj) igyekszel teljesen kizárni, és zöldséggel-gyümölccsel helyettesíteni, amit lehet. Pl. a reggelire evett 2 kifli+felvágott helyett egyél 2 sárgarépát felvágottal-sajttal, vagy hamlettel. Köretnek főtt zöldségeket vagy vegyes salátaféléket válassz a húsok sajtok mellé, kevés öntettel.

Nekem sokat segített az étkezések előtt ivott fél liter víz.

Kávét vagy teát csak édesítőszerrel, kerüld a kapucsínót, forró csokit, kakaót, cukrozott üdítőket is.

Mivel én nagyon utálok sportolni, a napi - legalább 5 kilométeres tempós gyaloglás/séta vált be (hétvégente 10 km is, kb. 2 óra). Google maps-on lemérheted a megtett útvonalat. A legjobb, ha társaságod van, jobban repül az idő - én leginkább a kutyasétáltatást szerettem (meg a kutya is élvezte).

Több ismerősömnek az ilyen vagy olyan tánc vált be, mivel élvezte, szívesen mozgott. Sokan azt hiszik, hogy a tánciskolákban oktatott klasszikus táncok nem hasznosak, de aki csinálja, durva izomlázakról is panaszkodni szokott. (én nem tudom, kétballábas vagyok)

2017. dec. 5. 19:33
 23/24 anonim válasza:
Hát ismerős, bár nem ilyen korban. Nézd, ha van rá lehetőséged menj el dietetikushoz, válassz egy sportot vagy menj el kondiba (bár igaz ezekhez kellenek anyagiak is). Amit az első írt az marhaság (az eleje). Ne többet kevesebbszer, hanem a napi (megszabott) adagodat 3 fő étkezésre és 2 kisebb étkezésre. Esetleg ajánlani tudom, hogy beszélgess a szüleiddel a cukor leváltásáról édesítőre és még nagyon fontos a liszt, ebből következik a kenyér.
2017. dec. 5. 21:59
 24/24 anonim válasza:
Edzőterem.
2019. júl. 3. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!