Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 éves lány vagyok. Hogyan...

12 éves lány vagyok. Hogyan fogyjak le? FELPONTOZLAK MÉG HA ROSSZ VÁLASZT ÍRSZ IS.

Figyelt kérdés
Fejlett lány vagyok. Már van rendszeresen menstruációm be is állt. Szóval nem olyan kislány vagyok már mellem is van. Nem kérek azokból a válaszokból hogy inkább legózzal mert ilyen korban nem játszok legózok mint az ovisok. 160 centi vagyok és 63 kiló. FELPONTOZLAK

2017. máj. 15. 15:20
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%
igyál sokat, az is el tud tölteni, egyél minél kevesebb szénhidrátot, azaz kenyeret, meg kakaóscsigákat ne tömj magadba reggel is meg délután is. csirke mellé is inkább kis salátát köretnek. meg zöldségeket gyümölcsöket egyél, joghurtokat. és a másik meg hogy mozogj. futócipőt elő, és korán reggel suli előtt fuss pár kilométert, aztán zuhany, és irány a suli, így a reggel 8as órakezdésre is fel fogsz ébredni, és nem félálomban veszel még részt az első órán :D egészséges táplálkozás mellett tehát a mozgásra is figyelj oda. tesin is ha futás van, akkor tedd oda magad, ne lógj :D
2017. máj. 15. 16:38
 12/24 anonim válasza:
100%
Számold a kalóriát
2017. máj. 15. 17:23
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Mozgást iktass be mindenképp(röpi, foci, úszás, stb.) és kevesebb nasi(süti, csoki, csipsz), valamint iktasd ki a cukros üdítőket.
2017. máj. 15. 19:19
 14/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszi a válaszokat. Mindenkit felpontoztam. De azért még irhattok válaszokat :D
2017. máj. 15. 19:44
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem terveztem válaszolni de valaki írta hogy max háromszori étkezés ami, um... hülyeség. Egyél legalább ötször, kb három óránként, sose várd meg amíg nagyon éhes leszel. (Ez alatt nem azt értem, hogy minden alkalommal egy nagy adag főtt étel). Inkább sokszor egyél kicsit, mint kevésszer sokat. Az is fontos mit eszel, nem csak a kcal számít, hanem a fehérje-szénhidrát-zsír eloszlás. Fogalmam sincs hogy milyen arány ajánlott ilyen korban, nem akarok hülyeséget mondani, de általában a probléma a túl sok szénhidrát bevitel cukros üdítők, édességek stb stb. Nehéz úgy tanácsot adni hogy nem ismerjük az étkezési szokásaid illetve hogy mennyire vagy fizikailag aktív, sportolsz-e, továbbá mennyi izmod mert, mert az nehezebb mint a zsír.
2017. máj. 16. 10:32
 16/24 A kérdező kommentje:
Izomszázalékom 32%
2017. máj. 16. 12:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
15-ösnek igaza van, sokszor kell keveset enni, nem jó, hogyha túl sok idő telik el egy-egy étkezés között. Pl ezért hülyeség az "este 6 után már nem eszek", mert számold ki, hogy mennyi idő telik el este hattól reggel 6-7-8-ig (ki mikor reggelizik), amíg egyáltalán nem jut táplálékhoz a szervezeted.
2017. máj. 16. 13:14
 18/24 anonim ***** válasza:
Keveseb kalóriát vigyél be mint amenyit leadsz. Garantált a fogyás. Ide is jöhe a pacsi :-)
2017. máj. 16. 16:46
 19/24 anonim válasza:
100%

étkezz egészségesen! pl van egy osztalytarsam (nem kövér egyátalán) aki minden nap egészséges kajákat hoz sulib: zöldség csipsz, gyümölcsök, puffasztott rizs(vagy ahhoz hasonló)stb.. tehát tényleg nagyon egészségesen táplálkozik. kerüld igen a zsíros, cukros ételeket és ne egyél sokat a sok szénhidrátot tartalmazókból pl tészták. menj el mindennap mozogni lehet ez görkorcsolya/gördeszkázás, kutyasétáltatás, biciklizés, kocogás bármi ami mozgás. be is iratkozhatsz valami sportra.

remelem tudtam segíteni :)

2017. máj. 16. 19:08
 20/24 anonim válasza:
Ha van valami rossz szokásod, mosndjuk napi rendszerességgel eszel csokit, akkor azt szorísd vissza, én ezt ajánlom
2017. máj. 17. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!