Legetséges, hogy 5 nap alatt 1 kg-ot fogytam?
Nem tudom, hogy a mérleg jár e rosszul, de egy kilót ennyi idő alatt lehet fogyni? Étrendem: reggelire nem nagyon eszem, van amikor semmit.Ebéd: általában egy adag felét eszem bármiből vagy negyedét.Vacsora: gyümölcssali vagy saláta.
+ néha egy kis sali
És ha én most ráállok a mérlegre és utánna megiszok egy liter vizet akkor 10 perc alatt 1 kg-t híztam?
Na, ugye hogy nem.
Kíváncsi lennék, ennyi kajával milyen értelmes mozgásformára vagy képes... Gyanítom, hogy semmire.
Szóval ami történik:
- jelenleg brutálisan koplalsz
- ezt egy darabig fogod bírni, főleg mozgás nélkül
- be fog lassulni az anyagcseréd
- közben lehetséges, hogy fogysz, mert a szervezeted végül is a kalóriadeficitet nem tudja belassult anyagcserével a végtelenségig ellensúlyozni
- miután nem mozogsz és koplalsz, a súlyvesztés főleg az izmaidból fog menni
- amikor elérted az általad kitűzött súlyt, meglepődve fogod tapasztalni, hogy egyáltalán nem azt látod a tükörben, amire vágytál
- végül pedig amint felhagysz ezzel az őrülettel, visszahízol mindent - és még örülhetsz, ha csak annyit.
Végeredmény: még annyi izmod sem lesz, mint eddig, viszont ugyanannyi vagy több hájad.
Biztos ez a cél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!