Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az utóbbi időben fogytam több...

Az utóbbi időben fogytam több mint 10 kg-t és most lóg a hasam, mellem. Hogyan lehetne ezen segíteni?

Figyelt kérdés
Nem mondanám, hogy kifejezetten tudatos volt a fogyásom ( nem fogyókúráztam, nem jártam rendszeresen sportolni) ezért is nem tudom, hogy konkrétan mennyi idő alatt, mennyit fogytam. Szimplán csak picit jobban odafigyeltem magamra (pl. már csak vizet iszok, ritkán nasizok), többet gyalogoltam és bicikliztem illetve eleve egy kicsit stresszesebb időszak volt az életemben, ez is biztos hatással volt rám. Most sem vagyok vékony (170cm/68kg), de többet nem szeretnék fogyni, így jól érzem magam a bőrömben, viszont a hasam és a melleim is megereszkedtek, lógnak. Lehetne- e ezen valamilyen módon segíteni? 18/l
2017. ápr. 30. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
A maximum,amit tehetsz,hogy eljársz rendszeresen edzeni.
2017. ápr. 30. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Légy türelemmel, 18 éves vagy, vissza fog húzódni. Saját tapasztalat, borzalmas egy rongy genetikám és bőröm van, de közel 20 kilós fogyás után sem látványosan a bőröm. A mellem igen, de az katasztrófa volt előtte is, szerintem azon már nincs mit elrontani...

És igen, a mozgás, egészséges(!!!) táplálkozás sokat tud segíteni. Hajrá!

2017. ápr. 30. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Én 20 kilót fogytam egy hónap alatt, de nem ereszkedett meg semmim."

Ezt a mondatot javítsd, mert agyonütöd az egész előtte lévő mondanivalód :D

2017. ápr. 30. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
#4 20 kg-ot fogyott és nem ereszkedett meg a bőre mert végig rendszeresen sportolt.
2017. ápr. 30. 14:16
 5/9 anonim ***** válasza:
#5 Egy hónap alatt 20 kg?
2017. ápr. 30. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Azt nem tudom,hogy elírta-e vagy varázsló,de nem ez volt a lényeg,hanem,hogy edzeni,sportolni kell és akkor feszesebb marad a bőröd.
2017. ápr. 30. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Benne sincs, hogy egy hónap alatt fogyta.
2017. ápr. 30. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
38%

Ne b.sszatok már fel, most én hallucinálok vagy tényleg ennyire degenerált, funkc. analfabéta társadalom a mienk? Ott van, hogy:

"A rendszeres sport, ha ésszel csinálod, majd elrendezi a dolgokat. Én 20 kilót fogytam _egy hónap alatt_, de nem ereszkedett meg semmim." (kiemelés tőlem)

A mozgás önmagában jó, de genetika és egészséges táplálkozás nélkül nem csodát tenni, összetettebb az egész helyzet. Azért gáz, mert aki ilyet lódít, annak lehet, hogy fogalma sincs az egészről. (Lehet, hogy kettes semmiben sem hazudott, csak elírta, pusztán megjegyeztem ezt a fura dolgot, erre jött valaki, és analfabétáskodik itt nekem.)

Áhhhh, hagyom is, valami fogyatékosok járnak ide, kár volt belemenni.

2017. ápr. 30. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki nyugodtan, kedves utolsó. ;) Tudom, a tudomány nem a te erősséged, de hidd el, neked is menni fog. ;)
2017. máj. 1. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!