A páromon durván meglátszik 2 kiló plusz, ennek megfelelően 2 kiló mínusz is, amit heteken belül összehoz, ha akar... Kis felesleg és nagyon egyenetlen hízás esetén ez simán előfordul, sokan híznak szinte kizárólag hasra az elején...
2017. máj. 8. 00:12
2/12 anonim válasza:
Ahogy egyes is írja, ha valaki apró termet, akkor gyorsan meglátszik rajta minden plusz és mínusz. 160 centis vagyok, 3-4 kiló fogyást már én is észreveszek, mások pedig 1-2-t is.
2017. máj. 8. 08:12
3/12 A kérdező kommentje:
És egy 165 cm-es embernél 1300 kcal-os étkezések mellett mennyi latszodhat meg 1 hónap alatt?
2017. máj. 8. 09:12
4/12 anonim válasza:
162 cm vagyok és 1200 kalória a napi limitem. Mivel én napi 6 napot edzek is, így havi 4,5 kiló ment le. De csak pár hónapig. Ugyanis nagyobb súlyból könnyebben dobod le a kilókat. Míg az elején lement 4,5 kiló, most ebben a hónapban csak 2 kiló ment le.
2017. máj. 8. 09:33
5/12 anonim válasza:
Hagyjátok már abba ezt az éhezős kalóriás baromságot
És csodálkoztok, hogy hirtelen meghíztok, ha elkezdtek egészségesen enni. -.-
Sportolni kell, ki kell űzni a szénhidrátokat a diétából, és kész.
2017. máj. 8. 10:08
6/12 anonim válasza:
A szénhidrát megvonás valakinél jól működik, nálam speciel a fejzúgáshoz és a konstans agresszióhoz volt elég (70g alatt). Úgyhogy köszi szépen, megvagyok a 100-120 g minőségi CH-mmal és az 1300-1400 kcal-mmal, amivel fogyni tudok...
A sporton meg csak röhögni tudok, nagyon jó kiegészítés és sokat segít, de akinek nincs rendben az étrendje, az maximum napi maratonoktól fog fogyni hosszabb távon. Lötyi-lötyivel vagy épp kondizással biztos nem.
2017. máj. 8. 10:24
7/12 anonim válasza:
1 het utàn màr làtszott nàlam valtozàs. 160 cm vagyok èn is. Mindig az a lényeg amit a tükör mutat.
2017. máj. 8. 12:21
8/12 anonim válasza:
163 cm vagyok, 2 kilót fogytam, én még nem látom de anyukám meg nagymamám igen :) De ahogy magamat ismerem, amíg nem csökken a ruhaméretem, addig nem fogom észrevenni :D Ez a két kiló 4 hét alatt ment le (71,7 voltam, 69,5 vagyok most)
2017. máj. 8. 16:53
9/12 anonim válasza:
#6 - Igen, te vagy az egyetlen, aki meghazudtolja a tudományt... idióta. :D
Sport nélkül meg szépen leépíted az izmaidat a szánalmas éhezéssel. :-)
A kondizás meg nem sport.
A mindennapos sport (kivéve hétvégén, mert az még a profiknak is pihi nap) elengedhetetlen a természetes fogyásért.
Én azt eszek, amit akarok, nem futok maratont (meg egyébként sem futok semennyit), és mégsem hízok, pedig a vegánfoshoz hasonló áltudományos kalóriabaromság szerint 10 ezer fölött eszek.
Ejnye-bejnye, azok a fránya tények. :)
2017. máj. 8. 19:03
10/12 anonim válasza:
9, én pl a fent leírt - nem tudom hányas válaszoló, akibe belekötsz - válaszadó diétájával közel sem éhezem, nekem az az alap, kb ennyit eszem minden nap, mégsem megy le a 160/86kg-ból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!