Mit gondoltok a testemről? (fiú)
Sziasztok. 16 éves fiú vagyok, az elmúlt 4 évben 30 kilót fogytam. Extrém kövér voltam, 12 évesen 165-170 centihez voltam 103 kiló. November elkezdtem magam erősíteni, saját testsúlyos és súlyzós edzésekkel. Valamint kalóriatöbbletben eszem. Az ok amiért ezt a kérdést kiteszem, mert nemigazán tudom magam hova tenni.. egyszer tetszem magamnak, egyszer nem. A gond leginkább az, hogy túl vastag a csípőm. A mellkasom keskenyebb nála. (mondjuk ez sokat javult, fél éve még olyan 5 centi volt a különbség, már "csak" 2). Jelenleg 185 centi vagyok és 74 kiló. Az iskolában megmérték a testzsíromat, 16% volt, izomszázalék 41. Rakok ki egy képet. [link]
Mit szóltok? Nagyon gáz? (légyszi csak normális válaszokat)
Köszi:)
Hát igen, felsőtestemen nem vagyok szőrös, de szinte minden más helyen igen. Ha arra gondolsz amire én, akkor árnyéknál sincs baj:)
Igen izmosodni akarok. Köszi a normális válaszokat! :)
Gratulálok,hogy sikerült lefogynod,büszke lehetsz magadra!
Nem nézel ki rosszabbul mint egyébként az utcán rohangáló férfiak nagy része.
Ez részben dicséret részben nem :)
Van mit dolgoznod bőven, sajnos látszik a testeden,hogy sokáig rengeteg sok felesleget hordozott de a jó hír,hogy ezen lehet változtatni.
Lefogytál és gratulálok hozzá, most pedig jöhet a kidolgozás. Nem kell kigyúrni, csak formálni.
Azzal az alkattal kell dolgozni, amid van. Esetleg kérd profi segítségét.
Aki pedig beszól az nincs eszénél, inkább örülni kell hogy foglalkozol a testeddel és nem hagyod el magad, már a fogyás nagy eredmény. Kitartás!
Lényeg hogy edz mondjuk inkább gyúrásnak!!
Súlyos edzés lenne neked a legjobb mert a saját testsúlyos szálkásít egyből ami a te esetedben nem jó...
Elsőnek izom utána szálkásítás ilyen akaraterővel semmi sem lehetetlen!! Így tovább!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!