Mit gondoltok a testemről? (fiú)
Sziasztok. 16 éves fiú vagyok, az elmúlt 4 évben 30 kilót fogytam. Extrém kövér voltam, 12 évesen 165-170 centihez voltam 103 kiló. November elkezdtem magam erősíteni, saját testsúlyos és súlyzós edzésekkel. Valamint kalóriatöbbletben eszem. Az ok amiért ezt a kérdést kiteszem, mert nemigazán tudom magam hova tenni.. egyszer tetszem magamnak, egyszer nem. A gond leginkább az, hogy túl vastag a csípőm. A mellkasom keskenyebb nála. (mondjuk ez sokat javult, fél éve még olyan 5 centi volt a különbség, már "csak" 2). Jelenleg 185 centi vagyok és 74 kiló. Az iskolában megmérték a testzsíromat, 16% volt, izomszázalék 41. Rakok ki egy képet. [link]
Mit szóltok? Nagyon gáz? (légyszi csak normális válaszokat)
Köszi:)
Ez gusztustalan. A homokóra alak a lányoknál divat.
Ezt egy edző ismerősöm zokninak, jobb esetben krumplinak hívja.
Nekem sem tetszik..
Itt egy másik kép, ezt tegnap este csináltam, így kicsit fel vagyok puffadva rajta. Az előzőt reggel csináltam. [link]
Legalább a lompost rendezhetted volna :DD
Neked nem fogyni kellett volna, hanem a hájra és a zsírra rágyúrni, így azt átalakítani izommá. Szerintem kicsit hízz vissza, közben erősíts.
Testképzavarod van. "Fel vagyok puffadva". Jaj!
Egyél normálisan (sok fehérje) és sportolj továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!