Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha így fogyok, milyen alakom...

Ha így fogyok, milyen alakom lesz?

Figyelt kérdés

Nekem csak a hasamon van zsír, illetve kapaszkodóhájam, a többi területre nem is igen hízom.

Viszont nem szeretnék úgy fogyni,hogy löttyedt, tónustalan, izomtalan legyek.

Ha heti 3x súlyzózom reggel éhgyomorra, illetve 2x 40 perc reggel éhgyomorra aerob, azon a 2 napon du kardió, lehetséges úgy fogynom,hogy az alakom valamit formásodik?

A fenekem is tök ratyi (lapos,de tudom,h diétánál nem lesz nagyobb.. ),a karom se feszes.

Étrend:

R: BCAA edzés előtt, ill. alatt

T: fehérjeturmix rögtön edzés után, glutaminnal

T2: 150g csirke + rizs + zöldség edzés után

E: 150g csirke + rizs + zöldség edzés után

U: 100g csirke + rizs + zöldség edzés után

V: fehérjeturmix

V2:fehérjeturmix (ha este még visszamegyek kardiózni)

A rizs súlyzós napokon egész napra elosztva 80g, kardiós napokon 50g.

Súlyzós edzés:

teljes testre szoktam

Guggolás 30kg-val, kitörés 15kg tárcsával sétálós, combfeszítő gép 34kg, csípőemelés 15kg tárcsával, térdelős lábemelés kézisúlyzóval 12kg

Karra bicepsz 9kg (Scott), tricepsz gép 24kg, háthoz lehúzás 12kg

4x12-es szériákban. Szóval nem kis súlyokkal edzem.

Ezzel elérhető az,hogy a fenekem is,karom is formásodjon (nem kell nagyobbnak lennie, csak szálkásnak, feszesnek ,formásnak) ,és a hasamról is eltűnik a zsír?

2017. máj. 5. 07:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Aha, szóval tudsz okos dolgokat, de nem írod le. Magyarul közöd nincs a témához, írhattad volna ezt is, nincs ezzel semmi gond, csak akkor ne írj ide.
2017. máj. 5. 19:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez a "jaj,nehogy hozzáérj a súlyzóhoz, mert bajod lesz!" kb az a szint, mint mikor azzal riogatnak, hogy a biciklisek impotensek lesznek a nyeregtől. Én versenyszerűen kerékpároztam, évi 25000 km-t és jelentem van gyerekem és a cerka is remekül működik még így 40 évesen is. :-)
2017. máj. 5. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!