Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha így fogyok, milyen alakom...

Ha így fogyok, milyen alakom lesz?

Figyelt kérdés

Nekem csak a hasamon van zsír, illetve kapaszkodóhájam, a többi területre nem is igen hízom.

Viszont nem szeretnék úgy fogyni,hogy löttyedt, tónustalan, izomtalan legyek.

Ha heti 3x súlyzózom reggel éhgyomorra, illetve 2x 40 perc reggel éhgyomorra aerob, azon a 2 napon du kardió, lehetséges úgy fogynom,hogy az alakom valamit formásodik?

A fenekem is tök ratyi (lapos,de tudom,h diétánál nem lesz nagyobb.. ),a karom se feszes.

Étrend:

R: BCAA edzés előtt, ill. alatt

T: fehérjeturmix rögtön edzés után, glutaminnal

T2: 150g csirke + rizs + zöldség edzés után

E: 150g csirke + rizs + zöldség edzés után

U: 100g csirke + rizs + zöldség edzés után

V: fehérjeturmix

V2:fehérjeturmix (ha este még visszamegyek kardiózni)

A rizs súlyzós napokon egész napra elosztva 80g, kardiós napokon 50g.

Súlyzós edzés:

teljes testre szoktam

Guggolás 30kg-val, kitörés 15kg tárcsával sétálós, combfeszítő gép 34kg, csípőemelés 15kg tárcsával, térdelős lábemelés kézisúlyzóval 12kg

Karra bicepsz 9kg (Scott), tricepsz gép 24kg, háthoz lehúzás 12kg

4x12-es szériákban. Szóval nem kis súlyokkal edzem.

Ezzel elérhető az,hogy a fenekem is,karom is formásodjon (nem kell nagyobbnak lennie, csak szálkásnak, feszesnek ,formásnak) ,és a hasamról is eltűnik a zsír?

2017. máj. 5. 07:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Elég jónak tűnik. Egy kis zsírt is csapj hozzá az étrendhez és emelj a szénhidráton.Nem kell, hogy elájulj. Ha teljes test edzést csinálsz,akkor gondolom nem csak ezek a gyakorlatok vannak.

Mindenképp formásodni fogsz,de ez egy hosszú folyamat.

2017. máj. 5. 08:13
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Oké, ez az egyik napi étkezésed. Másnap mit eszel? Vagy a negyedik nap? Vagy jövőhéten? Mert hónapokig ezt enni nem jó.. Olyan hamar megunod, ráadásul éhgyomorra edzeni sem jó
2017. máj. 5. 08:27
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Te most csaj vagy vagy pasi?

Mert ha az előbbi, akkor beszélgess el a nőgyógyászoddal, hogy hol fogod hordani a méhedet ezek után!

2017. máj. 5. 08:44
 4/12 anonim ***** válasza:
7%
Miért nem jó éhgyomorra edzeni? És mi a baj az étrenddel? Más, köztük én is, évek óta így eszünk. Nem mindenki unja az egyhangú de egészséges étrendet. Jónak néz ki egyébként.
2017. máj. 5. 08:47
 5/12 A kérdező kommentje:

Én nem unom, a fitness versenyzők is hasonlóan esznek versenyek előtt. Én meg nyaralni megyek, arra készülök ez alatt a 6 hét alatt.

Nyilván az edzés utána se marad el,csak akkor nem lesz ennyire szigorú.

Nem csak ezek a gyakorlatok, példának írtam, hogy nem 3 kg-s babasúllyal bohóckodom :)

2017. máj. 5. 09:38
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen jó etrend. Vegre valaki aki nem femina.hu rol szedett össze valami ètrendnek csùfolt valamit. Edzes is jònak tűnik. Biztos hogy lesz eredménye. Ne hagyd abba. Nekem màr az első hònap után làtszott eredmèny, az is adott további lökèst a folytatàshoz.
2017. máj. 5. 11:59
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

#3: Mert? Ezek szerinted nagy súlyok egy nőnek? Nem 200 kilóval guggol, bár ha bírná, tehetné azt is.

Ha jók a makrók, kérdező, egészségedre. Valamirevaló zsírt miből viszel be?

Nem tudom, miért éhgyomorra edzel, ha neked így jó, OK, de ne hidd, hogy kötelező, az összbevitel a döntő, nem az, hogy edzéskor az ételt vagy a tartalékaidat használod. Bár lehet, hogy tudod, mit csinálsz, bocs, csak a leírásból nem tudhatom a tudásod mértékét.

2017. máj. 5. 13:23
 8/12 anonim ***** válasza:

#3: Mert? Ezek szerinted nagy súlyok egy nőnek? Nem 200 kilóval guggol, bár ha bírná, tehetné azt is."

Majd ha 30 évesen egy tüsszentéstől bepisil, akkor majd kiderül. ;)

2017. máj. 5. 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Mert az edzéstől be szoktak hugyozni az emberek. Megnéznék egy képet azért rólad 74%os, aki ilyen tanácsokat osztogat, biztos jól néz ki.
2017. máj. 5. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Sötét van nálad ugye, kapcsolj villanyt! ;)

Amíg nem konyítasz a női nemi szervek anatómiájához és az ok-okozat se esik le, addig felesleges beszélni.

2017. máj. 5. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!