Ha tovább fogyok el fog tűnni a "homokóra" alakom?
Eddig 65-68 kg között mozogtam mindig (165cm), de soha senki nem mondta volna meg rólam h annyi vagyok. Túl sok problémám nem volt vele, mert pont úgy volt rajtam a felesleg, hogy nagy melleim vannak, hozzá fenekem, széles a csípőm, de a derekam vékony, a hasam lapos.
Most hogy már 2 hónapja diétázok és 60kg lettem, ezek az arányok kezdenek eltűnni :( főleg az zavar, hogy a csípőm már nem olyan szép széles és nincsen meg az az íve.
Az én álom alakom valahogy így nézne ki:
Vagy ha még vékonyabb leszek akkor kissé visszajönnek majd az arányaim?
21L
Attól függ. Ha valaki homokóra, az kövéren is "homokóra", csak a centik arányosan többet mutat.
Légyszi mérd le magadat:
mell, derék, csípő, comb (legvastagabb)így tudok infot mondani.
Nekem hasonló a bajom. Csak magasabb vagyok és több kiló voltam hozzá. 175 höz 71-72 kiló, most pedig 64 vagyok. Ugyanez van nekem is, hogy a cicim elfogyott meg a fenekem is és homokóra helyett vonalzó lettem...
(93-70-96) Én most azt próbálom, hogy súlyzós erősítős edzéseket csinálok gyakrabban és futni ritkábban futok. (eddig csak futottam) hátha akkor izom épül be (na nem a mellembe mert azt tudom hogy oda nem tud)
nem direkt fogyókúrázom, candida diétán vagyok és mellé még sportolok is (de ezt előtte is csináltam) de így a kettőtől nagyon mennek le a kilók
105-67-107ről indultam és most vagyok 96-63-98
tudom hogy ez így számszerűen arányosan változott, és most még nem annyira zavaró, de e derekamon már alig van felesleg, úgyh az már nem nagyon fog vékonyodni, viszont a mell, csípő meg le fog menni még jóval kisebbre szerintem és akkor az már nem lesz arányos :/
Nekem 100 70 100 mégis homokóra vagyok pedig több a derekem is szinten 60 kg vagyok.ha 63 a derekad sztem homokóra vagy.
Engem csufolni is szotak suliba hogy pont ugy nezek ki mint a homokora mert a derekamnal ott van az az ív hogy nagyon bemegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!