Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha tovább fogyok el fog tűnni...

Ha tovább fogyok el fog tűnni a "homokóra" alakom?

Figyelt kérdés

Eddig 65-68 kg között mozogtam mindig (165cm), de soha senki nem mondta volna meg rólam h annyi vagyok. Túl sok problémám nem volt vele, mert pont úgy volt rajtam a felesleg, hogy nagy melleim vannak, hozzá fenekem, széles a csípőm, de a derekam vékony, a hasam lapos.

Most hogy már 2 hónapja diétázok és 60kg lettem, ezek az arányok kezdenek eltűnni :( főleg az zavar, hogy a csípőm már nem olyan szép széles és nincsen meg az az íve.

Az én álom alakom valahogy így nézne ki:

[link]

Vagy ha még vékonyabb leszek akkor kissé visszajönnek majd az arányaim?

21L

2012. máj. 29. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha valaki homokóra, az kövéren is "homokóra", csak a centik arányosan többet mutat.

Légyszi mérd le magadat:

mell, derék, csípő, comb (legvastagabb)így tudok infot mondani.

2012. máj. 29. 12:29
 2/8 Dottorre válasza:
89%
Azt mondd meg nekem, hogy miért akarsz fogyni, ha így is jól nézel ki? Ráadásul zavar is, hogy ha fogysz elveszik az alakod ... ez egy ilyen dolog.
2012. máj. 29. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne fogyózz, megmarad az alakod és szép arányos maradsz. Nem feltétlenül kell egy száll bélnek lenni, ha így is jól érzed magad és szép formáid vannak.
2012. máj. 29. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló a bajom. Csak magasabb vagyok és több kiló voltam hozzá. 175 höz 71-72 kiló, most pedig 64 vagyok. Ugyanez van nekem is, hogy a cicim elfogyott meg a fenekem is és homokóra helyett vonalzó lettem...

(93-70-96) Én most azt próbálom, hogy súlyzós erősítős edzéseket csinálok gyakrabban és futni ritkábban futok. (eddig csak futottam) hátha akkor izom épül be (na nem a mellembe mert azt tudom hogy oda nem tud)

2012. máj. 29. 14:51
 5/8 A kérdező kommentje:

nem direkt fogyókúrázom, candida diétán vagyok és mellé még sportolok is (de ezt előtte is csináltam) de így a kettőtől nagyon mennek le a kilók

105-67-107ről indultam és most vagyok 96-63-98

tudom hogy ez így számszerűen arányosan változott, és most még nem annyira zavaró, de e derekamon már alig van felesleg, úgyh az már nem nagyon fog vékonyodni, viszont a mell, csípő meg le fog menni még jóval kisebbre szerintem és akkor az már nem lesz arányos :/

2012. jún. 1. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha fogyás után nem vagy homokóra, akkor te zsírral se voltál az.
2012. jún. 2. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
sztem megmaradt a homokóra alakod, csak már kisebb kiadásban. :)
2012. jún. 3. 01:19
 8/8 anonim válasza:

Nekem 100 70 100 mégis homokóra vagyok pedig több a derekem is szinten 60 kg vagyok.ha 63 a derekad sztem homokóra vagy.

Engem csufolni is szotak suliba hogy pont ugy nezek ki mint a homokora mert a derekamnal ott van az az ív hogy nagyon bemegy

2012. jún. 3. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!