Irnatok par receptet? Ilyenekre gondolok ebedre pl. bulgur csirkemellel.
leírom az én heti menümet
kedd: zöldségleves, rizses hús csirkemellből, barna rizzsel
szerda: maradék zöldségleves, gyros hús salátával,házi tortillával
csütörtök:spenót tükörtojással
péntek:májgombóc leves rakott savanyú káposzta sovány darálthússal, rizs nélkül
szombat:maradék káposzta
vasárnap:grillezett mustáros csirkemell vegyes salátával, joghurtos öntettel, cukormentes áfonyás túrómuffin
reggeli vacsora: körözött abonettel, sajtos omlett friss zöldségekkel, zöld turmix, zabkása bogyós gyümölcsökkel,édes krémtúró édesítőszerrel, sonkás melegszendvics szénhidrátcsökkentett kenyérrel
igazból én minden eszek amit megkívánok és 1200kcl-ba belefér.
Én is ilyesmiket eszek, mint amit előttem írtak.
Szoktam virslit is enni zöldségekkel. Házi körözöttet is szokam csinálni és pritamin paprikára kenem (én kenyeret nem igazán eszek,nem a fogyás miatt hanem valahogy nem kívánom). Másik kedvencem a lágytojás amibe vagdosok mindenféle zöldséget, sonkát és reszelek rá egy kis sajtot. Illetve szeretem még a tatár beefsteaket is,amit én, akárcsak a körözöttet nyers zöldségekre (répa szeletek, paprika, ubroka) kenek. Én ezeket szeretem, de tudom, hogy furi ízlésem van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!