Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Irnatok par receptet? Ilyenekr...

Irnatok par receptet? Ilyenekre gondolok ebedre pl. bulgur csirkemellel.

Figyelt kérdés
Hasonlok,lehet vacsora is pl.tukortojas abonettel.Ilyen dietas kajaparositasokat,en mar teljesen kifogytam.Turo meggyel,zabkasa,chiapuding (kicsit kezdem unni csak emiatt kerek tanacsokat:))
2017. máj. 2. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:
89%

leírom az én heti menümet

kedd: zöldségleves, rizses hús csirkemellből, barna rizzsel

szerda: maradék zöldségleves, gyros hús salátával,házi tortillával

csütörtök:spenót tükörtojással

péntek:májgombóc leves rakott savanyú káposzta sovány darálthússal, rizs nélkül

szombat:maradék káposzta

vasárnap:grillezett mustáros csirkemell vegyes salátával, joghurtos öntettel, cukormentes áfonyás túrómuffin

reggeli vacsora: körözött abonettel, sajtos omlett friss zöldségekkel, zöld turmix, zabkása bogyós gyümölcsökkel,édes krémtúró édesítőszerrel, sonkás melegszendvics szénhidrátcsökkentett kenyérrel

igazból én minden eszek amit megkívánok és 1200kcl-ba belefér.

2017. máj. 2. 18:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmiket eszek, mint amit előttem írtak.

Szoktam virslit is enni zöldségekkel. Házi körözöttet is szokam csinálni és pritamin paprikára kenem (én kenyeret nem igazán eszek,nem a fogyás miatt hanem valahogy nem kívánom). Másik kedvencem a lágytojás amibe vagdosok mindenféle zöldséget, sonkát és reszelek rá egy kis sajtot. Illetve szeretem még a tatár beefsteaket is,amit én, akárcsak a körözöttet nyers zöldségekre (répa szeletek, paprika, ubroka) kenek. Én ezeket szeretem, de tudom, hogy furi ízlésem van. :)

2017. máj. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!