Bulgur vagy tarhonya?
Figyelt kérdés
Fogyókúra idején melyik előnyösebb? Vagy mibd2 nagyon hízlal?2017. febr. 28. 12:10
1/9 anonim válasza:
A bulgurnak jóval kevesebb a kalóriatartalma.De hogy neked mi fér bele a diétádba,azt neked kell tudni.
2/9 anonim válasza:
Bulgur. Lassabb felszívódású CH.
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszaitokat. Tavaly 1 éve született kisbabám és sajnos maradt egy 3-4 kg-ós felesleg és krónikus visszatérő candida is ront a helyzeten amit most kezel nőgyógyász elvileg 1 éves a terápia. A sok hordozás miatt egyelőre csak gerincjógára járok de azért az nem egy kalóriaégető sport. Ezért első körben elkezdtem még tudatosabban figyelni a táplálkozásomra, c-hidrát bevitelre. Pl. nem eszek tésztát, kenyérfélét és pékárut, cukortartalmú dolgot, vöröst húst visszafogtam. Tudom hogy nem túl professzionális megoldás de kisbaba mellett már ennek is örülök hogy megvalósítható.
2017. febr. 28. 13:50
6/9 anonim válasza:
"Pl. nem eszek tésztát,"
Akkor nem értem a kérdésed. Hiszen a tarhonya az tészta.
Egyébként gratula, és sok kitartást!
7/9 anonim válasza:
Egyébként a bulgur nemcsak tarhonya, de rizs helyett is tökéletes, és nem csak fogyókúra idejére! Évek óta ezt használom!
8/9 anonim válasza:
#4,6: a bulgur pedig tört búza. Ha már candida miatt diétázol, jobban járnál, ha nem ennél magas keményítőtartalmú ételeket. Azaz se bulgurt, se tarhonyát, se kuszkuszt, sőt még rizst vagy krumplit sem.
9/9 anonim válasza:
A vörös húst viszont sosem értettem, hiszen a candida a szénhidrátokat kedveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!