Vélemény erről az étrendről?
Szeretnék lefogyni 10-15kg-t, és nagyjából tisztába is vagyok a dolgokkal, hogy mit hogyan kellene. Viszont itthon élek a szüleimmel, tehát nem mindig ehetek azt, amit épp akarok. Egy napi étrendem:
Reggeli- 2 szelet teljes kiörlésű toast kenyér(vagy 3db pufirizs) mogyoróvajjal + valamilyen gyümölcs, ha van hozzá kedvem
Tizórai: Gyümölcs (általába banán)+alacsonyabb kalóriatartalmú müzliszelet.
Ebéd-2-3 tojásból tojásrántotta zöldségekkel (vagy ha belefér akkor az, amit anyu főzött)
Uzsonna-nem mindig, de ha éhes vagyok akkor gyümölcs
Vacsora-Zöldségleves tészta nélkül
Az a tervem, hogy egy ideig (1-2 hónap) nem számolom a kalóriákat, mert eddig a nasizásokból, és az egészségtelen dolgokból vittem be rengeteg kalóriát. Remélhetőleg igy is letudok fogyni :)
160cm/64kg
16/l
Ami nagyon szurja a szemem az a mogyoróvaj ...
Bár az is benne van hogy reggeli az valamivel gazdagabb legyen mint a többi rakj egy rántottát reggelire persze nem minden reggelre...
És főttkajat ebédre mert a tojás az nem ebéd..
Egy rizset egy édesburonyát te is el tudsz készíteni valamiféle hússal nem kell sok zsiradekkal akár több napi adagot egyszerre a gyümölcsök azok szuperek... Esetleg a salátát is gyakrabban fogyaszthatod de magában a diéta nem fog sokat érni próbálj meg melette egy kicsit edzeni ne félj kimenni a futopalyara Sok sikert.. ;)
Több fehérje kellene. A tojás teljesen jó ebédre, de vagy több tojásból legyen a rántotta, de mélg inkább máskor is egyél valamirevaló fehérjét. Csupa szénhidrát szénhidráttal.
Csak mert adott a főtt étel, még nem kell cukros kenyeret reggelizned. Ne érts félre, lehet fogyni úgy is... De valamikor be kéne vinned a szükséges tápanyagokat...
#3: Diéta kérdése, mi fér bele. Nekem a banán még ketogén diétába is fér, mert azt akarom, hogy férjen. Nyilván a mennyisége pici. Szénhidrátdús étrendbe lazán férhet több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!