Mit gondoltok erről az étrendről?
Reggeli:
Megiszom egy csésze kávét, mert anélkül nem megy, tejjel a cukrot eritritre cseréltem
2 dl citromos víz egy fél citrom levével
10-11 körül egy alma
Ebéd:
1-fél 2 körül
1 főtt tojás, 1 paradicsom, kaliforniai paprika, felvágott, sajt, retek, uborka, néha kefír mellé és kb 2 szelet abonett
Vacsira pedig ugyanazt eszem, mint mindig, este, amikor hazaérek, csak a korábbi adagomnak a felét. Általában valami husi körettel.
A rendes vacsis kaját képtelen lennék elhagyni, sajnos imádok jókat enni, és nagyon jól is főzök. Az egyetlen, amiben meg tudtam magammal egyezni, hogy felére csökkentem az adagomat, de az, hogy ezekből egyáltalán ne egyek, nem menne, pláne, amikor az egész család ezt eszi előttem.
Reggeli: hasonló,mint ebédre, akár ugyan az
10-11 körül: szintén
Ebéd: maradhat
Vacsora: Sovány hús, köretnek pedig valami zöldség, saláta. Szénhidrát semmiképp-se menjen.
Nem méregetem, de kb 1 szelet hús, csirkemellből egy olyan tenyérnyi méretű, vagy egy egész csirkecomb, köret pedig, ha rizs, akkor kb gombóc fagyi méretű adag, ha krumpli, akkor ugyanennyi (krumplipüréből), ha nokedli vagy tészta, akkor egy kisebb női maréknyi (nem púposan)
Nem tudom, hogy magyarázzam :) Eddig egy rendes nagy tányérnyi kaját ettem púposan, most kistányérra szedek magamnak, és azt se púposan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!