10-12 kg 4 hónap alatt esküvőre?
Le lehet ennyit fogyni? Tartósan szeretném nem csak az esküvőre, de ez az indíték elsősorban.
5 hét alatt 4 kg-ot adtam le csak diétával (előtte mindent összeettem). Mozogni nem mozgok, de mostantól szeretnék.
Mennyit kell és mit mozogni? Hasam és a tokám nagy, a többi már elég okés. Erre tudtok vmi spec gyakorlatot?
Köszi!
Szerintem kocogás majd ha birod már futás a nyerő... én véékony vagyok nagyon,d e eljárok futni és mindig csupa víz vagyok:)
Én mindig szoktam felvenni pulcsit hogy ne fázzak , viszot úgy mégtöbbet izzadok:D
Tehát szerintem fuss pulcsi-hosszúnadrág és attól tuti le fogsz adni:D
4 hónap az 16 hét
heti 0.5-1 kg az ideális és hosszú távon tartható fogyás.
Nem durva, de következetes fogyókúrával simán leadod.
Szia!
Arra vigyázz, hogy a ruhád az esküvőre jó legyen! Ha az utolsó pillanatban veszed csak fel, s az előző próba mondjuk 1-1,5 hónapja volt, akkor már nem tudják rád alakítani!
A 10 kg-ban benne van a mostani 4 kg fogyás? Mert így tartható, de ha nincs, akkor nem hinném, hoy menni fog.
Egy bizonyos ponton (azaz súlyon) el szokott akadni a fogyási folyamat, és ott kell sokat dolgozni, hogy ismét belendüljön. Ez a holtpont egyénenként/súlyonként más.
Milyen magas vagy? Én 164, és 59 kg. Csak azért kérdem, hogy tudjál viszonyítani.
Minden jót!
A futás az egyik legjobb, fontos hogy nagyon sokat igyál így méregtelenítesz és felgyorsítod az anyagcseréket (mindenképpen vizet! van amikor én egy nap simén iszok 3-4 liter VIZET is ) a másik nyerő módszer hogy szaunázz, kevesen tudják hogy mennyit segthet (de csak ha szereted és bírod)
Hajrá!
/F
Köszönöm!
Igen a ruhával vigyázok, nehogy kellemetlen meglepetés érjen. A 10 kg-ba nem számoltam bele a 4-et, azon felül szeretnék még fogyni. 160 cm vagyok, és én is kb. 59 kg szeretnék lenni!
A szaunát bírom, de hatékonyan fogyaszt? Még sosem hallottam! És hogyan, hányszor hány percre kellene elmennem? Infra vagy gőz?
Köszi mégegyszer!
Szia!
A szauna nem fogyaszt, csak a vizet izzadod ki...amit azután pótolsz. Mozogni kell, plusz megfelelően étkezni. De 4 hónap alatt, necces lesz a 12 kg, és lehet, hogy egyszerre sok is a szervezetednek. Nem lenne jó, ha pont a nagy napra gyengülnél le. Érdemes előtte a háziorvosoddal konzultálni, hogy mire figyelj oda, vagy személyi edzővel konditeremben edzeni. Nem szabad ész nélkül most nekiesni a testednek. Jobb félni,mint megijedni.
Sok sikert és boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!