Ha 1 nap megeszek 3 db palacsintát és ezt 3 napig csinálom, ugye attól még nem lehet hizni?
Legyen az bármilyen töltelékkel.
(Én genetikailag nem vagyok hízásra hajlamos,eszem,mint a ló) de akkor is érdekelne.
Az étrend pocsék. A palacsinta jó, de egy hatalmas rántotta jobb lenne vagy negyedkiló hús vagy túró vagy mégis valami fehérje. Zöldséget is ennék a levesen kívül, de az én vagyok.
Kalóriatöbblettől lehet hízni.
Fogalmam sem leheta palacsintáid kalóriaértékéről, főleg töltve. Nekem elég tartalmasak, de így is csak 55 vagy 77 kcal üresen egy (persze lehet olyan vastag palacsintát készíteni, ami 200 kcal vagy több). A töltelék persze lehet 20 és 200 kcal is (több dkg dióval szeretem).
De lehet akármennyi, ha az ember elhasználja az energiát.
3 nap amúgyse sok. Ha nem vagy hízékony, akkor miért foglalkozol ezzel? Ha kicsit hízol, úgyis észreveszed.
3 napig napi 1 tepsi zserbót is bevághatok, nagy különbség nem lesz. Én se vagyok könnyen hízós, de azért sok ételtől el tudok hízni. De nem 3 nap alatt, ami után amúgyis energiahiányos napok jönnek, mert a szervezetem érzékeli, hogy nem kell neki a szokásos mennyiség.
Mi gond az napi menümmel?
Eszek fehérjét meg húst meg gyümölcsöt,zöldséget! Nem minden nap ugyanazt eszem!
A rendes kaja,meg az,hogy normálisan eszel étkezésenként! Nem eszem naponta hamburgert,steaket meg hot dogot és pizzát! A normális kaja;főzelék,tészta,krumpli,rizs,hal vmi hússal+kenyér+tojás.
,,Mit eszel/ettél?''
Válasz;normális kaját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!