Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen az a 2 hetes dieta?

Milyen az a 2 hetes dieta?

Figyelt kérdés

jo dolgokat olvastam rola, hogy valakinek sikerult 2 het alatt 8kg-ot fogynia stb.

kivåncsi lennek konkretan mit is tartalmaz ez a 2 hetes dieta? valaki le tudnå nekem irni reszletesen?

elöre is köszönöm a vålaszokat :)

2008. okt. 14. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Brutális és veszélyes.

Igen jó eséllyel HÍZNI fogsz tőle (utána).

2008. okt. 14. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:

igen, gondolom, hogy veszelyes, mert eleg nonszensz 2 het alatt egeszsegesen 8-10 kg-t fogyni, de te nem tudod veletlenul, hogy konkretan miböl åll ez?

mit kell enni, vagy nem enni :)

erre lennek igazåbol kivåncsi, hogy pontosan milyen is az a 2 het! elöre is köszönöm

2008. okt. 15. 05:06
 3/4 anonim ***** válasza:

En talaltam itt egy ilyen kethetes dietat de nem tudom, hogy pontosan erre gondoltal-e, de azert elkuldom.

En nem tudnam betartani es nem is probaltam ugyhogy ebben nem tudok sajnos segiten. De neked sok sikert kivanok hozza ha megis belekezdesz :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__27..

2008. okt. 16. 09:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszi! Kivåncsi leszek, tenyleg összejön-e a 8-9 kg 2 het alatt! :)
2008. okt. 16. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!