Egy hetes dinnye-diéta? Vélemények?
Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 17:52
1/6 anonim válasza:
Vigyél magaddal mindenhova WC-papírt ajánlom :P amugy pasz !
3/6 anonim válasza:
Ebben sajnos az az átverés, hogy a dinnye állatira hajtja a vizet, ezért a vízvesztés miatt valszeg 1 hét múlva valóban jóval kevesebbet muatat majd a mérleg, de gondolom az evidens, hogy a diéta abbahagyása után éppen emiatt 1 napon belül visszajön az egész.
4/6 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm csinálja - 30-as srác (amikor a szülei elutaznak nyaralni, mert ők nem hagynák)
Neki nagggyon bejön, de nem is a fogyás a célja, mint inkább a méregtelenítés. Szerinte megvan benne minden szükséges ásványi anyag, és persze a rengeteg víz...
Én még nem próbáltam.
5/6 anonim válasza:
"Neki nagggyon bejön, de nem is a fogyás a célja, mint inkább a méregtelenítés."
--->
"Valójában tök értelmetlen, és nem is használ, viszont 10 percenként jár vécére, ezért rá lehet fogni hogy méregtelenítünk. Amúgy a dinnye 90% víz és 10% cukor de nem gáz, jobb mint a csapvíz, vagy a somlói lé."
6/6 anonim válasza:
Leír mindent. Én ma kezdtem. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!