Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyokura tanácsok?

Fogyokura tanácsok?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne tanacsokra fogyókúrához. Kinek mi volt a leghatasosabb vagy a legjobb a fogyokurak közül? En kb 3 vagy lehet hogy több hónapon keresztül fogyokuraztam de semmi haszna nem volt, egy kg-ot sem fogytam. Sokan azt mondják hogy nehez csontu vagyok és egyáltalán nem látszik rajtam az hogy hány kg vagyok. Még hogy ilyen fajta vagyok aki nem nagyon tud fogyni. Ilyen létezik, ez igaz? Tesóm folyamatosan fogy úgy hogy nem csinál semmit se nem sportol se semmi. Én táncolok is sokat sem eszek mégsem megy. Azt mondják hogy ő azért fogy mert cigizik meg sokat stresszel és hogy nem eszik szinte semmit. Valaki tudna tanácsot adni? Normális válaszokat írjátok légyszíves. Előre is köszönöm.
2017. ápr. 18. 13:06
 1/6 anonim válasza:
41%

Én a 90 napos diétát próbáltam,nem nehéz, egézséges és a kedvenc eteleidtol sem kell elbúcsuzz,Én 35napig tartottam. Ha kibirod a 90 napot garantáltan lefogysz,utána még egy ideig érdemes reggelire gyümölcsöt enni. Ha pedig vásárolni szeretnél valami fogyokurás italt akkor a Reg-enort ajánlom.Nagyon nehéz kibírni de meglehet csinalni (itt 3 hónap a megfelelo).

Most így húsvét után 2 honapi 4kg fogyás után nap alatt visszahiztam és én is megpróbálok lefogyni de semmi fogyókúra és koplalás nélkül,csak odafigyelek a számra és sokat mozgok (nekem ez segít?

2017. ápr. 18. 13:53
 2/6 anonim válasza:
*4 nap alatt
2017. ápr. 18. 13:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod
2017. ápr. 18. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:

A fogyókúra halott ötlet. Amíg a kúra tart, esetleg fogsz, majd visszatérsz a hizlaló életedhez, és visszahízod a dupláját.

A hájasságot okozó életet kell elfelejteni, örökre, és akkor tudsz fogyni ÉS sújt tartani.

A legegyszerűbb, egy életen át tartható dolgok a következők:

-heti 3-4 alkalom sport. Mindegy, mi, csak tartson egy órát és izzasszon meg: tánctól az úszásig akármi jó.

-A cukrod kerüld (havi 1-2 fagyi belefér, de ennyi)

-Csökkentsd a tejterméket, amennyire lehet.

-Minél kevesebb feldolgozott élelmiszer, felvágott, stb: sok bennük a cukor, glükóz, stb.

-Gyümölcs módjával.

-Napi 2-3 liter víz.

-Kevés kenyérféle, és nem kell mindenbe liszt.

-Kevés és ritkán: krumpli, rizs (ebből is barna), tészta (ebből is durum).

-A tányérod a fogyókúra alatt így nézzen ki: fele hús/hövelyes, és fele zöldség, bárhogyan. A kívánt súly elérése után: egy harmad hús, egy harmad zöldség egy és harmad krumpli/barna rizs/bulgur/durumtészta, ha muszáj.

-Ne süss olajban, mindent lehet tepsiben, sütőpapíron, spricnivel spriccelve.

_Nem eszünk rántottat! Az csak olcsó hússzaporítási mód, aminek a kalóriatartalma az egekben van a kétszeres liszt (liszt és prézli) miatt, plusz az olajban való mélysütés.

-Akkor hízol, ha túleszed magad, vagy ha hirtelen, gyors felszívódású dolgokkal belököd az inzulintermelést a hasnyálmirigyedben, ezeket kell elkerülni. Ezek: krumpli, liszt, rizs, tojásos fehérlisztes tészta, cukor, tehéntej, és minden, ami alig vagy nem rostos.

-Zöldség, grillhúsok/halak, kevés barnarizs kombón még ember el nem hízott.

Így egy életen át lehetsz fitt és karcsú, anélkül, hogy szenvednél, tápanyaghiányos lennél, stb.

2017. ápr. 19. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:

A kalóriadeficittől fogysz. A csontnak pedig semmi köze ezekhez, a háj mindenkin látszik, most mit számít, hogy picit vastagabb vagy sem? S mindenki tud fogyni, mert mindenkinek a teste reagál az energiaegyensúlyra. Az még megoldható, hogy bőven túl sok kalória mellett ne hízzon az ember, de ha hiány van, nincs mit tenni, nem tudunk fényből élni. Vannak extrém belassult anyagcseréjű emberek s bizonyos fura betegségek, ott átkozottul nehéz lehet fogyni, de a semmiből akkor sem lesz energia.

Csatlakozom ama véleményhez, hogy ne a kúraszerűségre koncentrálj, inkább válts életmódot, hogy megtarthasd az eredményt, tegyél az egészségedért s eleve könnyebb, tarthatóbb legyen a fogyásod.

A cukrokat, agyonfeldolgozott, mindenfélével adalékolt ételeket ajánlom kerülni, igazából a tiszta étkezést ajánlom. Sokunknak bejön a szénhidrátcsökkentés, de ez egyéni. Ha valami nagyon fontos számodra s nem kifejezetten egészségtelen s jól érzed magad vele, azt ne hagyd el, de ha akadályoz a fogyásban, a fogyás idején bánj vele óvatosabban. Gondolok pl. a sok gyümölcsre, amivel semmi probléma nincs, ha az ember bírja a sok cukrot s elhasználja, de sokaknál nehezíti a fogyást.

Több stílus van, egyéni, ki mivel fogy könnyen, illetve mire hajlandó. Én pl. nem mondok le a napi zsírban sütésről és édességekről, de nem is kell, remekül beleférnek a diétámba s az egészséges táplálkozásról alkotott elképzeléseimbe. De ugye a legtöbben teljesen más stílusban esznek, főleg szálkásításkor. Olyanról is hallottam, aki kizárólag sok gyümölccsel tudott kényelmesen fogyni, még ha ez a szervezet működése szempontjából nem is logikus, de ennyire különbözünk mi, emberek.

2017. ápr. 19. 13:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. ápr. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!