Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki tud segíthet (? )

Aki tud segíthet (? )

Figyelt kérdés

Elterveztem már két hete hogy a holnapi naptol (hetfotol) (ezt a napot jeloltem ki) elkezdek fogyókúrázni és egészségesebben élni. Mielőtt jönnének a negativ kommentek hogy ugy sem sikerül meg bla bla bla nem fogok rájuk figyelni rá szántam magam és fog

És most ehhez szeretnék tanácsokat hogy ki mit tudna ajánlani hogy hogyan kezdjem (ételek,mozgástippek stb...) (kondi terem kilőve mert oda nem szeretnék menni)

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT :)

2016. febr. 21. 07:39
 1/1 anonim válasza:
Ha te nehezen fogyó, endomorf alkat vagy, akkor a szénhidrát mennyiségével meggyűlhet a bajod. Azt javaslom, hogy már a diétád elején is maximum 2g/testsúlykilogramm körül legyen a szénhidrátbeviteled. A fehérjebevitel kiindulásnak szintén legyen 2, de maximum 3g/testsúlykilogramm. Naturál sportolóknak teljesen felesleges 3g/testsúlykilogramm fehérjénél többet elfogyasztani, de az igazat megvallva sokan már a 2g feletti mennyiségekkel sem tudnak „elbánni”. A zsírmennyiség az lényegében kimerül az állati eredetű zsírforrások által tartalmazott zsír mennyiségével, és némi extra lenmagolajjal, ill. halolajjal. Jó fogyást!
2016. febr. 21. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!