Miért van hogy sokat mozgok, mégis híztam?
Figyelt kérdés
nemrég, egy hete elkezdetm aktívan kondizni, hogy kicsit jobb formába jöjjek. minden nap fél órát edzek, nagyon keveset eszem, mégis híztam egy kilot. ez miért van?
16/L
2010. máj. 13. 19:36
1/3 anonim válasza:
tudod az izom, nehezebb a zsírnál
2/3 anonim válasza:
1 hét alatt izom ????
egyéként jó lenne tudni,mikor mérted magad,mert az embernek az éhgyomorra mért súlya és a napközben mért súlya közti különbség akár 1,5 kiló is lehet...ugye az elfogyasztoitt étel, folyadék, stb.. vagy lehet akkor mikor mérted magad előtte pont többet ettél, vagy a folyadék is tud igy "feldobni" pár kilót.. mensinél meg általában 2 kilóval több az ember mert vizet tart vissza a szervezet.. annyi féle magyarázat lehetséges.. sztem ezen kár aggódni ilyen korán...
3/3 anonim válasza:
vagy csak mivel megfeszültek az izmaid, kinyomták a hájat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!