Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az izmos combokban mi olyan jó?

Az izmos combokban mi olyan jó?

Figyelt kérdés
Itt mindenki azt írja, hogy inkább legyen vastagabb, izmosabb, de nekem világéletemben jobban tetszettek a pálcikalábak...

2017. ápr. 16. 19:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Majd ha évekig sportolsz és izmos lesz a lábad, akkor majd megtudod mi a jó az izmos lábakban.
2017. ápr. 17. 09:04
 12/19 anonim ***** válasza:
28%

"Egészséges súlyú nőnek nem lesz kis hézag a combjai között. "

Ez nem feltétlenül igaz. Nekem is van kis hézag, pedig bőven egészséges a súlyom, bár azért vékony vagyok (34-es vagy 36-os a méretem), de egészségesen étkezem és sportolok. Az részben genetika, combformától is függ, hogy kinek ér össze a combja, valamint nekem mindig is vékonyka volt a lábam, éppen most kezd izmosodni. Nekem egyáltalán nem tetszik amúgy a pálcikaláb, szerintem nagyon csúnya egy extrém vékony láb és csinosabbnak érzem magam, amióta kezdek látványosan izmosodni.

2017. ápr. 17. 10:53
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

Az izomtól lesz formás a láb, ill. ha leülsz, nem folyik szét. Hozzáérni, végigsimítani is jobb a nem pálcika változatot.

Belsőleges előnyei:

-Egészségesebb

-Jó a keringésnek, vérnyomásnak

-Kitartóbb leszel, jobb hormonális állapotú, és egyéb betegségek kockázata is csökken

-Sokkal tovább tudsz állni, gyalogolni, hisz az izmok tompítják a mozgáskor fellépő fizikai hatásokat. Nemrég olvastam egy harminc alatti pasi kérdését, akinek a mozgáshiányos életmódjától délutánra már lábfájdalmai voltak, hiába használta a legjobb talpbetéteket.

2017. ápr. 17. 11:16
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Nos, nekem azért jó az izmos comb, mivel az a NORMÁLIS. Tanultam anatómiát, rengeteg nagy izom található ott, meg is van a szerepük... Jó, lehet éppenséggel járni pálcikákkal is, de egészségesebb, ha nem izomsorvadt az ember. S ami az én esztétikai érzékemet illeti, szebb is :)

A kóros soványság a legtöbbünknek nem szép, de még fontosabb, hogy egészségtelen. Plusz izom is kell. Rendes életmódban nem lesz pálcika a láb, maximum extrém esetben, annak, aki képtelen zsírt felszedni és izmot is nagyon nehezen.

A nagyon izmos comb nőben nem tetszik, az az egyetlen testrész, ami annyira tud fejlődni naturálban, hogy már kicsit túlzásbnak érzem. Biztosan az ízlésem rossz, hisz naturálban nem lehet túl izmos az ember, de ez van. De a pálcikákat még sokkal kevésbé bírom, főleg kar esetén, de lábnál se jó.

2017. ápr. 17. 12:09
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

Izmos combbal kézen fogva jár az izmos, kerek popsi is.

Most komolyan, melyik esztétikusabb?

[link]

Na ugye.

2017. ápr. 21. 11:11
 16/19 anonim ***** válasza:
44%
A kettő közt szerintem az optimális. Nekem a 2. képen icipicit vastag már a comb, egy minusz 5kg-al jobb lenne.
2017. ápr. 24. 15:07
 17/19 anonim ***** válasza:
38%

Előzőnek

Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy ugyan azt a képet nézzük e.

Ha neked tényleg vastag az a comb, akkor megeszem magam 😂

2017. ápr. 24. 17:20
 18/19 anonim válasza:
Az izmos combbal jól lehet szorítani.
2019. máj. 22. 09:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Az izmosan vastag láb szexi. Izgató. Farokállító. Azt meg lehet ölelni, markolni, van rajta mit simogatni, csókolni, harapni. A pálcikalábakról a végső stádiumos rákbetegek, a nyomorékok és a lelki-sérült, depresziós tinilányok jutnak eszembe, és ha rájuk nézek, vagy gondolok, minden életkedvem elhagy, a szexuális vágyamról nem is beszélve. Azt hiszem, ezzel a legtöbb férfi hasonlóan van, maximum azok nem, akik megragadtak 14 éves szinten, vagy valamilyen komplexusuk miatt félnek, hogy erősebb lesz náluk egy izmos lány.

35F

2019. aug. 4. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!